Zidni stalak Vogel's za ekrane od 40"-65" sa nagibom, W50810

Šifra
2611030011
Kataloški broj
W50810
82,16 EUR
Besplatna dostava Plaćanje do 36 rata
82,16 EUR
Prikaži dostupnost po poslovnicama
Učitavanje ...
  • Trenutno nije raspoživo

B2B ponude ili financiranje/najam

Imate tvrtku i želite pristup povoljnijim cijenama i posebnim financijskim opcijama za vaše poslovanje? Ne tražite dalje!

Tu smo da vam olakšamo poslovanje.

Prikaži dostupnost po poslovnicama
Učitavanje ...
  • Trenutno nije raspoživo

Za velike televizore do 165 cm (65 inča)


Zidni nosač za televizor W50810 pogodan je za televizore od 101 do 165 cm (40 do 65 inča). Omogućuje sigurno postavljanje za televizore do 40 kg (88 lbs).


Oslobodite mjesto postavljanjem televizora visoko na zid


Želite li izbjeći probijanje pored televizora? Postavite ga više na zid pomoću zidnog držača W50810 za televizor. Viši položaj također vam pomaže smanjiti odsjaj i sprječava djecu ili kućne ljubimce da dođu do njega. Zidni nosač za televizor s funkcijom naginjanja omogućuje ugodno gledanje, čak i ako je postavljen visoko.


W-serija: pametna, sigurna i pouzdana


S 40 godina iskustva u izvanrednom nizozemskom dizajnu za audiovizualno tržište, Vogelovi dizajneri jednostavno su se usredotočili na kvalitetu modernih nosača W-serije. Kao rezultat, predstavljamo ove pouzdane, pametne zidne nosače s doživotnim jamstvom. Pametan, siguran, pouzdan.


Uštedite još više prostora s full-motion zidnim nosačem


Da biste uštedjeli još više prostora, postavite televizor u kut. Naši zidni nosači za televizor u punoj veličini uklapaju se u bilo koji kut sobe, a istovremeno vam pružaju sjajan kut gledanja.

Specifikacije
Proizvođač Vogel`s
Kratki opis za dijagonale 40"-65" sa nagibom
Maksimalni broj rata 36
Maksimalna dijagonala 65" (165 cm)

Upit

Max3 upit

Pošaljite B2B upit

Ako ste zainteresirani za dodatne popuste za tvrtku i bolje uvjete financiranja/najma uređaja slobodno nam se obratite, a mi ćemo vam odgovoriti u najkraćem mogućem roku.