Aku aparat za kavu Einhell TE-CF 18 Li - bez baterije i punjača

Šifra
3410080010
Kataloški broj
4609990
Produljenje jamstva na 3 godine za Einhell alate, potpuno besplatno uz online registraciju u roku 30 dana od datuma kupnje proizvoda! Link za registraciju: Einhell jamstvo
69,90 EUR
Besplatna dostava Plaćanje do 24 rate
69,90 EUR
Prikaži dostupnost po poslovnicama
Učitavanje ...
  • Trenutno nije raspoloživo
Prikaži dostupnost po poslovnicama
Učitavanje ...
  • Trenutno nije raspoloživo

Opis artikla
Uz Einhell bežični aparat za kavu TE-CF 18 Li-Solo možete uživati ​​u svježoj kavi bilo kada i bilo gdje. Bilo na gradilištu, u prirodi ili na kampiranju – gdje god nemate utičnicu pri ruci, ovaj aparat za kavu dolazi na svoje. Kao dio Power X-Change obitelji, aparat za kavu može se koristiti s bilo kojom baterijom ili punjačem iz sustava. Sustav izmjenjivih baterija daje uređaju neograničeno vrijeme rada bez kabela: kada se prva baterija isprazni, jednostavno umetnite sljedeću i nastavite s kuhanjem kave. Bežični aparat za kavu spaja dva načina uživanja u kavi u jednom: klasičnu filter kavu i praktične jastučiće za kavu. Sa spremnikom za mljevenu kavu, provjerena i provjerena filter kava može se skuhati u vrlo kratkom vremenu. Umetak za kuhanje jastučića za kavu kompatibilan je sa svim komercijalno dostupnim jastučićima za kavu. Vrijeme kuhanja je oko 5 minuta od uključivanja uređaja. Za to vrijeme aparat se zagrijava do maksimalne temperature od 80 °C i ispušta kavu. Uklonjivi spremnik za vodu ima 240 ml i dizajniran je za veliku šalicu kave. Set uključuje šalicu za kavu od nehrđajućeg čelika otpornu na prašinu s kapacitetom od 240 ml i odgovarajućim poklopcem. Šalica je visoka 90 mm i savršeno pristaje u aparat za kavu. Držač za šalicu sprječava ispadanje šalice za kavu prilikom pomicanja aparata. Aparat za kavu, težak samo 1,25 kg, jednostavan je za transport zahvaljujući integriranoj ručki za nošenje. Gumene noge osiguravaju neklizajući i stabilan položaj gdje god se postavi. Uz šalicu za kavu, set sadrži mjernu žličicu, posudu za mljevenu kavu s filterom i posudu za komercijalno dostupne jastučiće kave. Bežični aparat za kavu TE-CF 18 Li-Solo dolazi bez baterije i punjača.
Tehnički detalji
Vrijeme kuhanja: 5 minuta
Maks. Visina šalice: 90 mm
Maks. temperatura kave: 80 °C
Min. Preporuka PXC baterije: Sve baterije
Težina proizvoda: 1,17 kg
Volumen posude za vodu: 240 ml

Specifikacije
Proizvođač Einhell
Kratki opis Napon: 18V, Power X-Change, zapremnina spremnika vode: 240 ml, vrijeme kuhanja: 5 min, maksimalna temperatura : 80 °C, maksimalna visina šalice: 90 mm, težina: 1,17kg.
Maksimalni broj rata 24
Jamstvo 2 Godine

Upit

Max3 upit

Pošaljite B2B upit

Ako ste zainteresirani za dodatne popuste za tvrtku i bolje uvjete financiranja/najma uređaja slobodno nam se obratite, a mi ćemo vam odgovoriti u najkraćem mogućem roku.