Aku leđna tlačna prskalica Einhell GE-WS 18/150 Li - Solo - bez baterije i punjača

Šifra
3903070001
Kataloški broj
3425230
Einhell Vam daruje produljenje jamstva za sve Power X-Change alate na 3 godine! Da bi ste ostvarili pravo na produljenje jamstva, potrebno je registrirati Vaše uređaje unutar 60 dana na stranici: https://www.einhell.hr/hr-hr/usluge/jamstvo-proizvoda.html.
1.149,00 kn
uz besplatnu dostavu i mogućnost plaćanja do čak 36 rata bez kamata! Već od 31,92 kn mjesečno! /mj na 36 Rata 1.149,00 kn
Dostupnost ovog artikla
Isporuka u roku do 7 radnih dana
Dostupnost ovog artikla
Isporuka u roku do 7 radnih dana

Einhell aku leđna tlačna prskalica GE-WS 18/150 Li-Solo član je visoko učinkovite Power X-Change obitelji sa svojim fleksibilno izmjenjivim sistemom visokokvalitetnih li-ion baterija. Ova aku leđna tlačna prskalica idealna je za vrtlare koji daju visoku vrijednost zaštiti bilja, koji žele ravnomjerno rasporediti gnojivo i koji koriste kemikalije za suzbijanje korova. Dizajnirana za nošenje na leđima korisnika, tlačna prskalica ima automatsku pumpu zbog koje nije potrebno ručno povećavati tlak. Postoji prozirni spremnik sa skalom, pa je brzo i jednostavno vidjeti koliko je još materijala dostupno, a postoji i veliki otvor za punjenje za jednostavno i sigurno punjenje. Mjedenu mlaznicu možete prilagoditi individualnim zahtjevima. Robusna cijev za raspršivanje izrađena je od nehrđajućeg čelika i ima upravljački gumb koji se može zaključati. Poklopac Power X-Change baterije štiti je od prodora vode. Sistemska punjiva baterija i punjač nisu uključeni u opseg ove isporuke, ali su dostupni zasebno, npr. kao praktični starter set (punjač + baterija). Kvalitetne Power X-Change baterije mogu se kombinirati sa svim PXC uređajima.


Specifikacija
Power X-Change. Jedna baterija za sve uređaje.
Proizvod se isporučuje bez baterija i punjača.
Napon: 18 V
Maks. kapacitet punjenja: 15 L
Kapacitet spremnika: 17 L
Maks. temperatura tekućine: 40 °C
Maks. tlak prskanja: 4,5 bara
Protok tekućine: 102 L/h
Duljina tlačnog crijeva: 1400 mm
Težina proizvoda: 4,8 kg

Specifikacije
Proizvođač Einhell
Zapremina posude (l) 15.00

Upit

Max3 upit

Najam artikla

Dragi korisniče,

hvala na interesu za poslovni najam ovog artikla. Za više informacija o pogodnostima poslovnog najma, kliknite ovdje.

Molimo Vas unesite sljedeće podatke ne bi li što brže i efikasnije obradili Vaš upit: