Aku vrtna pumpa Einhell AQUINNA 36/30 - bez baterije i punjača

Šifra
3903050001
Kataloški broj
4180400
Einhell Vam daruje produljenje jamstva za sve Power X-Change alate na 3 godine! Da bi ste ostvarili pravo na produljenje jamstva, potrebno je registrirati Vaše uređaje unutar 60 dana na stranici: https://www.einhell.hr/hr-hr/usluge/jamstvo-proizvoda.html.
1.099,00 kn
uz besplatnu dostavu i mogućnost plaćanja do čak 36 rata bez kamata! Već od 30,53 kn mjesečno! /mj na 36 Rata 1.099,00 kn
Dostupnost ovog artikla
Isporuka u roku do 7 radnih dana
Dostupnost ovog artikla
Isporuka u roku do 7 radnih dana

Pomoću Einhell akumulatorske vrtne pumpe AQUINNA možete koristiti kišnicu i vodu iz bunara i cisterni u bilo kojem trenutku u vrtu i kućama, tako da uštedite novac i također zaštitite okoliš. Akumulatorsku vrtnu pumpe AQUINNA napajaju dvije 18 V punjive Power X-Change baterije (36 V). Dizajnirana kao član revolucionarne Power X-Change obitelji, sve punjive baterije iz sustava mogu se fleksibilno i bez ograničenja koristiti u alatima za radionicu i vrt iz PXC sustava. Za ispravno podešavanje tu je ECO sklopka s dvije postavke: bilo ekonomični način rada sa smanjenim tlakom isporuke ili punom snagom. S dostavnom visinom za isporuku do 26 metara, visinom usisavanja do 8 metara i maksimalnom brzinom isporuke od 3000 litara na sat, akumulatorska vrtna pumpa AQUINNA također daje najbolje rezultate u pogledu performansi. Priključak na ulaznoj strani je 42 mm (1 1/4 "muški navoj), a na strani dovoda 33,3 mm (R1 ženski navoj). Postoji vijak za punjenje vode, a radi zaštite od mraza, vijak za odvod vode. Vrtnu pumpu možete odložiti u hladnoj sezoni bez ikakvih briga. Termostatski prekidač štiti motor od preopterećenja. Zahvaljujući praktičnoj ručki za nošenje, bežična vrtna pumpa može se brzo prevesti gdje god treba. Ovaj proizvod dolazi bez baterija i punjača, koji su dostupni zasebno, na primjer, kao praktični PXC Starter Kit (početni set koji sadrži bateriju i punjač).


Specifikacija
Power X-Change. Jedna baterija za sve uređaje.
Proizvod se isporučuje bez baterije i punjača.
Napon: 2x 18 V
Maks. dostavna visina: 26 m
Maks. dostavni kapacitet: 3000 l/h
Maks. usisna visina: 8 m
Maks. tlak: 2,6 bara
Ulazni priključak: 42 mm (R1 1/4 AG)
Izlazni priključak: 33,3 mm (R1 IG)
Težina proizvoda: 3,3 kg

Specifikacije
Proizvođač Einhell
Max visina dostave (m) 26

Upit

Max3 upit

Najam artikla

Dragi korisniče,

hvala na interesu za poslovni najam ovog artikla. Za više informacija o pogodnostima poslovnog najma, kliknite ovdje.

Molimo Vas unesite sljedeće podatke ne bi li što brže i efikasnije obradili Vaš upit: