Aparat za kavu Philips oprema CA6700/91 dekalcifikator za uklanjanje kamenca

Šifra
3410030007
Kataloški broj
CA6700/91
99,00 kn13,14 €
99,00 kn13,14 €
  • Web narudžbe - Isporuka odmah
  • Web narudžbe - Isporuka odmah

Redovito uklanjanje kamenca iz aparata za espresso kavu je neophodno za glatko funkcioniranje. Ovaj poseban odstranjivač kamenca za aparate za espresso kavu uklanja kamenac i sprječava hrđanje, čime se štiti aparat i produljuje životni vijek.
Uz redovito održavanje stroja za espresso kavu proizvođača Saeco, zajamčen vam je vrhunski okus i aroma kave. Ekskluzivna formula za uklanjanje kamenca iz aparata za espresso kavu Philips Saeco temeljito uklanja kamenac i ne oštećuje osjetljive dijelove u aparatu. Odstranjivač kamenca Philips Saeco temeljito čisti sve nakupine kamenca u aparat za espresso kavu.
Kamenac je prirodni sastojak vode koji se koristi u stroju. Posebno uklanjanje kamenca štiti uređaj od akumulacije kamenca koja utječe na performanse i okus kave. Vrlo je djelotvoran, siguran i jednostavan za korištenje. Izvadite kamenac po potrebi ili na svakih 250 šalica ovisno o tvrdoći vode.
Redovitim uklanjanje kamenca produljuje životni vijek aparata i kavi pružate bogatiji okus.
Poseban odstranjivač kamenca Saeco za espresso kave su priložena uputstva za upotrebu koja omogućuju brzo, jednostavno i sigurno uklanjanje kamenca.
Količina: 1 bočica, 250 ml

Specifikacije
Proizvođač Philips
Kratki opis 1 bočica 250ml
Jamstvo 2 Godine

Upit

Max3 upit

Najam artikla

Dragi korisniče,

hvala na interesu za poslovni najam ovog artikla. Za više informacija o pogodnostima poslovnog najma, kliknite ovdje.

Molimo Vas unesite sljedeće podatke ne bi li što brže i efikasnije obradili Vaš upit: