Asterix & Obelix XXL 2 (CIAB) Switch

Šifra
3202092259
Kataloški broj
AOXXL2NSW
15,79 EUR118,97 kn
Plaćanje do 36 rata
15,79 EUR118,97 kn

Opis proizvoda
Asterix i Obelix su se vratili i pucaju od zdravlja! Ova igra je izvrstan spoj akcije i avanture, pogodna za sve uzraste. Seoski druid je nestao i u galskom selu vlada zbrka. Asterix i Obelix putuju u Rim, gdje otkrivaju da ga je car pretvorio u zabavni park Las Vegum. Zašto? A gdje je druid?
Igrajte kao Asterix i Obelix: Kao nerazdvojni duo, istražit ćete zabavni park Las Vegum i boriti se s rimskim legionarima koji traže klubove. Dogmatix će vam pomoći u tome i moći ćete kupiti čarobne napitke za jačanje! Prebacivat ćete se između lukavog Asterixa i izdašnog Obelixa dok mlatite vojnike i rješavate zagonetke.
Jedinstveno mjesto: šareni zabavni park Las Vegum krije mnoga iznenađenja, a humor ostaje vjeran djelima originalnih crtača, Goscinnyja i Uderza.
Igra za sve uzraste: nije važno koliko imate godina i znate li stripove o Asterixu i Obelixu. Igra je namijenjena svima! Međutim, iskusni igrači mogu otključati veću težinu.
Nadograđena verzija: Asteriks & Obelix XXL 2 temelji se na iskustvu starog PlayStationa 2 s boljom grafikom. Ali to nije jedino poboljšanje, budući da su kreatori također obnovili igrivost!

Specifikacije
Proizvođač Maximum Games
Maksimalni broj rata 36
Preorder N

Upit

Max3 upit

Najam artikla

Dragi korisniče,

hvala na interesu za poslovni najam ovog artikla. Za više informacija o pogodnostima poslovnog najma, kliknite ovdje.

Molimo Vas unesite sljedeće podatke ne bi li što brže i efikasnije obradili Vaš upit: