Auto navigacija Garmin Drive 52MT-S Europe, Life time update, 5"

Šifra
2907010025
Kataloški broj
010-02036-10
1.490,00 kn
uz besplatnu dostavu i mogućnost plaćanja do čak 36 rata bez kamata! Već od 41,39 kn mjesečno!
Dostupnost ovog artikla
Isporuka u roku do 10 radnih dana

Opis artikla
Intuitivan uređaj za satelitsku navigaciju sa zaslonom od 5" uključuje nadogradnju detaljnih karata


Dimenzije 5.5"W x 3.3"H x .8"D (14.0 x 8.4 x 2.0 cm)
Veličina zaslona, Š x V 11,1 x 6,3 cm; dijagonala 12,7 cm (5,0")
Rezolucija zaslona, Š x V 480 x 272 piksela
Vrsta zaslona WQVGA rezistivni dodirni zaslon u boji s tehnologijom TFT i bijelim pozadinskim osvjetljenjem
Težina
6.0 oz (170.8 g)
Baterija Punjiva litij-ionska baterija
Trajanje baterije Do 1 sata


Jednostavni zaslonski izbornici i jasne, lako čitljive karte
Pruža usluge u stvarnom vremenu1 poput aktualnih prometnih informacija i aktualnih informacija za parkiranje
Spreman je za putovanja zahvaljujući TripAdvisor® ocjenama i milijunima Foursquare® točaka interesa
Pruža govorne upute skretanje-po-skretanje, funkciju Garmin Real Directions™, navođenje pomoću orijentira i korisna upozorenja za vozača koja omogućuju sigurniju vožnju


Zahvaljujući jednostavnim izbornicima i kartama koje se lako čitaju, Garmin Drive 52 omogućuje vam pregled uputa skretanje-po-skretanje jednim pogledom, a sve to na jasnom dodirnom zaslonu od 5". Ovaj uređaj za satelitsku navigaciju pravi je izbor za svako putovanje i svakodnevno putovanje na posao. Sadrži prethodno učitane detaljne karte s aktualnim prometnim informacijama i nadogradnjama karata, a na raspolaganju su vam i korisna upozorenja za vozača koja omogućuju sigurniju vožnju.


Usluge za vašu vožnju u stvarnom vremenu
Izbjegnite prometne zastoje ili sporiji promet uz pravovremena upozorenja koja predlažu alternativne rute koje vam pomažu da se držite podalje od zona s radovima na cesti ili nezgoda ispred vas. Zatim zahvaljujući dodatnim informacijama u stvarnom vremenu provedite manje vremena kružeći u potrazi za parkingom. Kako biste dobili upozorenja o prometu, informacije o sigurnosnim kamerama i najnoviju vremensku prognozu, preuzmite aplikaciju Smartphone Link koja povezuje Garmin Drive uređaj i kompatibilan pametni telefon.


Uživajte u boljim putovanjima uz TripAdvisor
Pogledajte TripAdvisor ocjene za hotele, restorane i turističke atrakcije koje se nalaze na vašoj ruti ili u blizini vašeg odredišta.
Ovaj uređaj za satelitsku navigaciju isporučuje se s prethodno učitanim Foursquare podacima, pa ćete lakše moći pronaći milijune novih i popularnih mjesta.


Upozorenja za vozača: upoznajte se s okolinom
Upozorenja za vozača potiču vas na sigurniju vožnju i povećavaju svjesnost o okolini upozoravanjem na oštre zavoje, promjene brzine, sigurnosne kamere, željezničko-cestovne prijelaze itd.


Upozorenja za vozača: upoznajte se s okolinom
Funkcija Garmin Real Directions™
Radi se o jednostavnim izgovorenim uputama skretanje-po-skretanje kakve biste dobili od prijatelja, pri čemu se upotrebljavaju nazivi ulica, trgovina i prepoznatljivi orijentiri (npr. "Skrenite desno nakon crvene zgrade").


Funkcija Garmin Real Directions
Provjerite što se nalazi ispred vas
Korisna funkcija Nadolazi koju možete pregledati bez zatvaranja karte prikazuje prehrambene objekte, benzinske stanice i druge orijentire (kao što su nadolazeći gradovi) na vašoj ruti.


Pronađite kamo točno trebate ići
Funkcija Direct Access pojednostavljuje kretanje do složenih odredišta, kao što su trgovački centri ili zračne luke. Vodit će vas čak i kroz parkirališta kako biste pronašli ulaz koji je najbliži vašem odredištu.


Lakše pretraživanje, brže pronalaženje
Polje za pretraživanje olakšava pronalaženje adresa i milijuna točaka interesa. Ako pogriješite u pisanju, ponudit će se rezultati pretraživanja koji su slični onome što ste unijeli.


Lakše pretraživanje, brže pronalaženje
Radi s Garmin pomoćnom kamerom
Za potpuno navigacijsko rješenje, uparite ovaj navigacijski uređaj s BC™ 30 bežičnom pomoćnom kamerom (prodaje se odvojeno; preporučuje se profesionalna montaža). Kad je povežete, na zaslonu navigacijskog uređaja prilikom vožnje unatrag lako ćete vidjeti vozila, pješake i druge prepreke.


Radi s Garmin pomoćnom kamerom
Visokokvalitetne karte
Kvaliteta kartografskih podataka itekako može utjecati na to hoćete li pronaći odredište ili se izgubiti. Visokokvalitetni HERE kartografski podaci omogućuju navigacijskom uređaju da vam pruži sve potrebne informacije onda kada su vam najpotrebnije.


U kutiji:
Garmin Drive 52
Vakuumski nosač za vozilo
Kabel za napajanje u vozilu
USB kabel
Priručnik za brzo pokretanje

Specifikacije
Proizvođač Garmin
Kratki opis Tripadvisor, podaci o prometu,

Upit

Max3 upit

Najam artikla

Dragi korisniče,

hvala na interesu za poslovni najam ovog artikla. Za više informacija o pogodnostima poslovnog najma, kliknite ovdje.

Molimo Vas unesite sljedeće podatke ne bi li što brže i efikasnije obradili Vaš upit: