Auto navigacija Garmin DriveSmart 55MT-S Europe, Life time update, 5,5"

Šifra
2907010026
Kataloški broj
010-02037-12
1.790,00 kn
uz besplatnu dostavu i mogućnost plaćanja do čak 36 rata bez kamata! Već od 49,72 kn mjesečno!
Dostupnost ovog artikla
Isporuka u roku do 10 radnih dana

Opis artikla
Uređaj za satelitsku navigaciju s pametnim funkcijama i zaslonom od 5.5" s tankim okvirom i visokom rezolucijom


Intuitivan uređaj za satelitsku navigaciju sa zaslonom od 5.5" uključuje nadogradnju detaljnih karata. Pogledajte pojedinosti o pokrivenosti ovdje
Na jednostavnim zaslonskim izbornicima i jasnim kartama prikazuju se 3D zgrade i teren
Pruža usluge u stvarnom vremenu poput aktualnih prometnih informacija2 i aktualnih informacija o parkiranju3
Aktivira se glasom, a na raspolaganju vam je i mogućnost uparivanja s kompatibilnim pametnim telefonom za hands-free pozive1 i pametne obavijesti2
Spreman je za putovanja zahvaljujući TripAdvisor® ocjenama i milijunima Foursquare® točaka interesa
Ugrađena Wi-Fi® veza omogućuje nadogradnju karata i softvera bez računala


Uređaj za satelitsku navigaciju Garmin DriveSmart 55 vrhunski je suputnik za vozače koji vole nove avanture tijekom putovanja. Zahvaljujući jednostavnim izbornicima i kartama koje se lako čitaju, Garmin DriveSmart 55 omogućuje vam pregled uputa skretanje-po-skretanje jednim pogledom, a sve to na kristalno jasnom dodirnom zaslonu od 5.5" s tankim okvirom i visokom rezolucijom. Uz uređaj dobivate nadogradnje aktualnih prometnih informacija putem aplikacije Drive™ i nadogradnje karata, kao i korisna upozorenja za vozača koja omogućuju sigurniju vožnju.


Nemojte se živcirati zbog prometnih gužvi. Izbjegnite ih
Izbjegnite prometne zastoje uz pravovremena upozorenja koja predlažu alternativne rute koje vam pomažu da se držite podalje od zona s građevinskim radovima ili nezgoda ispred vas. Aktualne prometne informacije2 dostupne su nakon uparivanja s telefonom.


Navigacija s glasovnom aktivacijom
Izgovorite "OK, Garmin" i vaš će vas uređaj za satelitsku navigaciju slušati, slijediti vaše glasovne naredbe i navigirati vas do željenog odredišta.


Uživajte u boljim putovanjima uz TripAdvisor
Pogledajte TripAdvisor ocjene za hotele, restorane i turističke atrakcije koje se nalaze na vašoj ruti ili u blizini vašeg odredišta.


Enjoy Better Road Trips with TripAdvisor
Ostanite u tijeku uz Wi-Fi
Ugrađena Wi-Fi veza omogućuje vam jednostavnu nadogradnju karata i softvera bez upotrebe računala.


Prednosti Bluetooth® tehnologije
Uparivanjem uređaja Garmin DriveSmart 55 s kompatibilnim pametnim telefonom možete uživati u hands-free pozivima s pomoću Bluetooth bežične tehnologije.


Pristup funkcijama u stvarnom vremenu
Uparite ovaj pametni uređaj za satelitsku navigaciju sa svojim telefonom i preuzmite aplikaciju Garmin Drive™. Tako dobivate pristup informacijama u stvarnom vremenu2 kao što su aktualne informacije o parkiranju3, informacije o sigurnosnim kamerama, aktualne prometne informacije i vremenski uvjeti. Nakon povezivanja, tekstne poruke i druge obavijesti2 s telefona prikazivat će se sa strane na zaslonu navigacije.


Nove trgovine i restorani
Ovaj uređaj za satelitsku navigaciju isporučuje se s prethodno učitanim Foursquare podacima, pa ćete lakše moći pronaći milijune novih i popularnih mjesta.


Upozorenja za vozača: upoznajte se s okolinom
Upozorenja za vozača potiču vas na sigurniju vožnju i povećavaju svjesnost o okolini upozoravanjem na oštre zavoje, promjene brzine, sigurnosne kamere, željezničko-cestovne prijelaze itd.


Jednostavne karte
Na jednostavnim i preglednim kartama prikazuju se 3D zgrade i teren, što maksimalno pojednostavljuje navigaciju do željenog odredišta.


Garmin Real Directions™
Radi se o jednostavnim izgovorenim uputama skretanje-po-skretanje kakve biste dobili od prijatelja, pri čemu se upotrebljavaju nazivi ulica, trgovina i prepoznatljivi orijentiri (npr. "Skrenite desno nakon crvene zgrade").


Provjerite što se nalazi ispred vas
Korisna funkcija Nadolazi koju možete pregledati bez zatvaranja karte prikazuje prehrambene objekte, benzinske stanice i druge orijentire (kao što su nadolazeći gradovi) na vašoj ruti.


Pronađite kamo točno trebate ići
Funkcija Direct Access pojednostavljuje kretanje do složenih odredišta, kao što su trgovački centri ili zračne luke. Vodit će vas čak i kroz parkirališta kako biste pronašli ulaz koji je najbliži vašem odredištu.


Lakše pretraživanje, brže pronalaženje
Polje za pretraživanje olakšava pronalaženje adresa i milijuna točaka interesa. Ako pogriješite u pisanju, ponudit će se rezultati pretraživanja koji su slični onome što ste unijeli.


Radi s Garmin pomoćnom kamerom
Za potpuno navigacijsko rješenje, uparite ovaj navigacijski uređaj s BC™ 30 bežičnom pomoćnom kamerom (prodaje se odvojeno; preporučuje se profesionalna montaža). Kad je povežete, na zaslonu navigacijskog uređaja prilikom vožnje unatrag lako ćete vidjeti vozila, pješake i druge prepreke.


Visokokvalitetne karte
Kvaliteta kartografskih podataka itekako može utjecati na to hoćete li pronaći odredište ili se izgubiti. Visokokvalitetni HERE kartografski podaci omogućuju navigacijskom uređaju da vam pruži sve potrebne informacije onda kada su vam najpotrebnije.


Dimenzije 13,72 x 7,62 x 1,78 cm
Veličina zaslona, Š x V 12,1 x 6,8 cm, dijagonala 13,9 cm (5,5")
Rezolucija zaslona, Š x V 1200 x 720 piksela
Vrsta zaslona Višedodirni, stakleni TFT HD zaslon u boji s bijelim pozadinskim osvjetljenjem
Težina 150,5 g
Baterija Punjiva litij-ionska baterija
Trajanje baterije Do 1 sata


U kutiji:
Garmin DriveSmart 55
Vakuumski nosač za vozilo
Kabel za napajanje u vozilu
USB kabel
Priručnik za brzo pokretanje

Specifikacije
Proizvođač Garmin
Kratki opis Glasovni pomoćnik, podaci o prometu, Hands-free, Wi-Fi

Upit

Max3 upit

Najam artikla

Dragi korisniče,

hvala na interesu za poslovni najam ovog artikla. Za više informacija o pogodnostima poslovnog najma, kliknite ovdje.

Molimo Vas unesite sljedeće podatke ne bi li što brže i efikasnije obradili Vaš upit: