Bežični punjač Xiaomi Mi 10W, crni

Šifra
3008010230
Kataloški broj
159611
159,00 kn
Web narudžbe - Isporuka odmah

O proizvodu
Xiaomi Mi bežični punjač podržava brzo punjenje za različite modele pametnih telefona. Ovaj punjače detektira sve potencijalne opasnosti tijekom punjenja te nema iznenađenja. On sprječava pregrijavanje i kod potencijalnih opasnosti se sam isključuje, kao u slučaju dodira različitih metalnih objekata s površinom punjača.
Xiaomi Mi bežični punjač može puniti pametni telefon i kroz maskicu do debljine 4 mm! Uz to ima mnoge sigurnosne postavke koje će spriječiti neželjene posljedice poput zaštitu od temperature, pregrijavanja, kratkog spoja i slično.
Na donjem dijelu punjača se nalazi LED indikator koji je upaljen kada uređaj radi i prema tome možeš detektirati u kojoj je fazi. Pa ukoliko bude u statusu na čekanju svijetlo neće gorjet, a različita svijetla se prikazuju za različite situacije poput punjenja, zaštite, pogreške i slično.
Xiaomi Mi bežični punjač izrađen je od kvalitetnog materijala, a na donjem dijelu nalazi se i silikon koji spriječava klizanje, ali i apsorbira udarce. Cijeli je izrađen od aluminija koji ima blagu teksturu kada se dodirne prstima.


Specifikacije
Tip Bežični
Izlazna struja 2000mA
Izlazni napon 5V

Specifikacije
Proizvođač Xiaomi
Materijal N

Upit

Max3 upit

Najam artikla

Dragi korisniče,

hvala na interesu za poslovni najam ovog artikla. Za više informacija o pogodnostima poslovnog najma, kliknite ovdje.

Molimo Vas unesite sljedeće podatke ne bi li što brže i efikasnije obradili Vaš upit: