Grijalica konvekcijska Klarstein Bansin Smart 2500W bijela

Šifra
3310080125
Kataloški broj
10035402
269,00 EUR
Besplatna dostava Plaćanje do 36 rata
269,00 EUR
Prikaži dostupnost po poslovnicama
Učitavanje ...
  • Trenutno nije raspoživo

B2B ponude ili financiranje/najam

Imate tvrtku i želite pristup povoljnijim cijenama i posebnim financijskim opcijama za vaše poslovanje? Ne tražite dalje!

Tu smo da vam olakšamo poslovanje.

sticker-sticker-action
Prikaži dostupnost po poslovnicama
Učitavanje ...
  • Trenutno nije raspoživo

Inteligentna elegancija: konvektor Klarstein Bansin Smart 2500 ne samo da se brine o ugodnoj toplini, već je zahvaljujući inteligentnoj WiFi kontroli uvijek spreman za upotrebu, bez obzira gdje se nalazili.
Grijalica Klarstein Bansin Smart 2500 osigurava toplinu u prostorijama do 50 m², uz izlaznu snagu od 2500 W. Ugrađeni termostat omogućuje povezivanje sa senzorom temperature u prostoriji, u rasponu temperature od 5 do 50 °C. Tajmer i tjedni tajmer u minutu precizno uključuju i isključuju konvektor, točno prema vašim postavkama. Ploča grijalice Klarstein Bansin Smart 2500 izrađena je od stakla i metala i otporna je na prskapnje vode, zahvaljujući IP24 zaštiti te je stoga savršeno prikladna za upotrebu u kuhinji i kupaonici. Odlikuje se fleskibilnošću upotrebe, odnosno postavljanja: moguća je fiksna instalacija na zidu ili mobilna upotreba, zahvaljujući montaži na stalak s kotačićima.
Sve pod kontrolom. Bansin Smart 2500 je, naime, uključen u program Klarstein App Experience, zahvaljujući čemu možete upravljati jedom ili više grijalica odjednom putem vašeg pametnog telefona. Na taj način možete biti sigurni da je kupaonica uvijek ugodno topla pri povratku kući, Također, možete biti sigurni da se konvektor neće nepotrebno zagrijavati, ako je slučajno zaboravite isključiti. Naravno, upravljanje je moguće i pomoću upravljačke ploče osjetljive na dodir i LCD zaslona na prednjoj strani uređaja.
Grijalica Klarstein Bansin Smart 2500 obogaćuje svaku prostoriju i osigurava ugodnu temperaturu - bez obzira koliko je vani hladno.

TEHNIČKE SPECIFIKACIJE
Snaga: 2500 W
Područje djelovanja: do 50 m² (ovisno o kvaliteti izolacije sobe)
Klasa zaštite: IP24
Raspon temperature: 5 ° - 50 ° C u koracima od 1 ° C
Upravljanje putem WiFi-a kroz aplikaciju Klarstein za Android ili iOS uređaje
OpenWindow Detection: otkriva brzi pad temperature i automatski isključuje grijanje
Uključivanje uređaja putem aplikacije
Tajmer: u satima, podesiv do 24 sata
Tjedni timer
LED zaslon osjetljiv na dodir
Indikator sobne temperature
Dvije razine grijanja
Dječja brava
Zaštita od pregrijavanja
Moguća montaža na zid - materijal za montažu uključen je u sadržaj paketa
Napajanje: 220 - 240 V ~ | 50/60 Hz

Sadržaj paketa:
1 x grijalica
2 x postolje (s dva kotača)
1 x montažni materijal za zidnu montažu
višejezične upute za uporabu

Specifikacije
Proizvođač Klarstein
Kratki opis Snaga: 2500 W, Područje djelovanja: do 50 m2 (ovisno o kvaliteti izolacije sobe), Raspon temperature: 5 ° - 50 ° C u koracima od 1 ° C, Upravljanje putem WiFi-a kroz aplikaciju Klarstein za Android ili iOS uređaje, OpenWindow Detection, Tajmer: u satima, podesiv do 24 sata, LED zaslon osjetljiv na dodir, Dvije razine grijanja, Dječja brava
Maksimalni broj rata 36
Snaga (W) 2500
Boja Bijela
Jamstvo 3 Godine

Upit

Max3 upit

Pošaljite B2B upit

Ako ste zainteresirani za dodatne popuste za tvrtku i bolje uvjete financiranja/najma uređaja slobodno nam se obratite, a mi ćemo vam odgovoriti u najkraćem mogućem roku.