Grijalica konvektorska Klarstein Bornholm 2000W bijela

Šifra
3310080097
Kataloški broj
10030917
219,00 EUR
Besplatna dostava Plaćanje do 36 rata
219,00 EUR
Prikaži dostupnost po poslovnicama
Učitavanje ...
  • Trenutno nije raspoživo
sticker-sticker-action
Prikaži dostupnost po poslovnicama
Učitavanje ...
  • Trenutno nije raspoživo

OPIS PROIZVODA
Luksuzna konvekcijska grijalica snage do 2000 W, s dvije razine grijanja i sa sigurnosnom bravom za djecu. Prednja ploča otporna na vodu (IP24), izrađena od bijelog sigurnosnog stakla sa nevidljivim zaslonom osjetljivim na dodir. Prikladna kao stojeći uređaj ili za ugradnju na zid, uključujući i materijal za učvršćivanje. Bijela elegancija budi ugodne tople osjećaje i toplinu: kovekcijska grijalica Klarstein Bornholm će se pobrinuti za ravnomjerno povećanje temperature i distribuciju toplog zraka u prostoriji do veličine 40 m2. Dvije faze grijanja, zagrijava 2000 W snažan grijač Klarstein do čak 45 °C. Režim ECO smanjuje potrošnju energije na minimum, čime se štiti okoliš ali i Vaš novčanik. U režimu odbrojavanja se konvekcijska grijalica uključi i isključi točno na minutu kako ste je podesili. Rano ujutro kada perete zube ili kada izađete iz kade, tijelo je okruženo ugodnom toplinom, zato što staklena ploča Klarstein Bornholm je otporna na vodu, te ju tako možete smjestiti u vlažne prostorije. Blagim dodirom na zaslon, ispunjava sve želje onih koji traže toplinu. Ne treba čak ni napustiti udobno mjesto među jastucima na kauču, zato što daljinski upravljač omogućuje kontroliranje sa kauča. Grijalica Bornholm je tako lijepa da ćete je htjeti staviti na zid. A i možete - zahvaljujući materijalu za montiranje koji je uključen u isporuku. Prilikom korištenja u stojećem položaju za fleksibilnost se brinu kotačići. Grijalica Klarstein Bornholm će se pobrinuti za ugodnu temperaturu u unutarnjim prostorima bez obzira na to, kako je hladno vani.


SPECIFIKACIJE:
On / Off prekidač na uređaju i na daljinskom upravljaču

Raspon temperature: 5 °C - 45 °C u koracima od 1 ° C
Timer: do 24 sati
Nevidljivi LCD zaslon
Prikaz sobne temperature
Dvije faze grijanja (1000 W/2000 W)
ECO način rada
zaštita za djecu
Zaštita od pregrijavanja
Ulazni ton prilikom pritiska tipke
Moguća montaža na zid - Materijal za montažu uključen u isporuku
Napajanje: 220-240 V; 50 Hz
Dimenzije i tehnički detalji
Dimenzije (uključujući i noge): cca 83,2 x 40 x 22 cm (ŠxDxV)
Dimenzije (bez nogu): cca 83,2 x 40 x 9.7 cm (Š xVxD)
Duljina kabla: 1,5 m
Težina: cca 8 kg
Sadržaj paketa:
1 x grijač
1 x Daljinski upravljač
1 x materijal za montažu
Priručnik

Specifikacije
Proizvođač Klarstein
Kratki opis Daljinski upravljač, Raspon temperature: 5 °C - 45 °C u koracima od 1 ° C, Timer: do 24 sati, Nevidljivi LCD zaslon, Prikaz sobne temperature, Dvije faze grijanja (1000 W/2000 W), ECO način rada, zaštita za djecu, Zaštita od pregrijavanja
Maksimalni broj rata 36
Snaga (W) 2000
Boja Bijela
Jamstvo 3 Godine

Upit

Max3 upit

Pošaljite B2B upit

Ako ste zainteresirani za dodatne popuste za tvrtku i bolje uvjete financiranja/najma uređaja slobodno nam se obratite, a mi ćemo vam odgovoriti u najkraćem mogućem roku.