Grijalica konvekcijska Klarstein Bornholm Smart 2000W bijela

Šifra
3310080101
Kataloški broj
10034390
249,00 EUR
Besplatna dostava Plaćanje do 36 rata
249,00 EUR
Prikaži dostupnost po poslovnicama
Učitavanje ...
  • Trenutno nije raspoživo
sticker-sticker-action
Prikaži dostupnost po poslovnicama
Učitavanje ...
  • Trenutno nije raspoživo

OPIS PROIZVODA
Bijela elegancija budi ugodne tople osjećaje i toplinu: kovekcijska grijalica Klarstein Bornholm Smart će se pobrinuti za ravnomjerno povećanje temperature i distribuciju toplog zraka u prostoriji do veličine 40 m2.


Dvije faze grijanja konvekcijske grijalice Klarstein Bornholm Smart, 1000W i 2000 W, osiguravaju temperaturu do čak 45 °C. Režim ECO smanjuje potrošnju energije na minimum, čime se štiti okoliš ali i Vaš novčanik. U režimu odbrojavanja se konvekcijska grijalica uključi i isključi točno na minutu kako ste je podesili. Posebno praktična: SmartHeat Design olakšava povezivanje uređaja s kućnom WiFi mrežom, a možete je kontrolirati na daljinu pomoću aplikacije Klarstein. Tako je možete uključiti na putu kući i doći u ugodno topao stan, bez potrebe za neprestanim zagrijavanjem.


Rano ujutro kada perete zube ili kada izađete iz kade, Vape tijelo je okruženo ugodnom toplinom, zahvaljujući tome što je staklena ploča Klarstein Bornholm Smart otporna na vodu, te je tako možete smjestiti i u vlažne prostorije. Blagim dodirom na zaslon, grijalica ispunjava sve želje onih koji traže toplinu. Ne trebate niti napustiti udobno mjesto među jastucima na kauču, jer daljinski upravljač omogućuje upravljanje izravni s kauča.


Grijalica Bornholm Smart je tako lijepa da ćete je htjeti staviti na zid. A to i možete - zahvaljujući materijalu za montiranje koji je uključen u isporuku.
Grijalica Klarstein Bornholm Smart će se uklopiti u svaki prostor i pobrinuti se za pouzdanu toplinu u vašem domu - bez obzira koliko je vani hladno.


SPECIFIKACIJE:
On / Off prekidač na uređaju i na daljinskom upravljaču
za prostorije do 40m2
aplikacija Klarstein dostupna za Android i iOS
Raspon temperature: 5 °C - 45 °C u koracima od 1 ° C
Timer: do 24 sati
Nevidljivi LCD zaslon
Prikaz sobne temperature
Dvije faze grijanja (1000 W/2000 W)
ECO način rada
Zaštita za djecu
Zaštita od pregrijavanja
Ulazni ton prilikom pritiska tipke
Napajanje: 220-240 V; 50 Hz
Sadržaj paketa:
1 x grijalica
1 x daljinski upravljač
2 x kotačići
Njemačke upute za uporabu (dodatni jezici: engleski)

Specifikacije
Proizvođač Klarstein
Kratki opis On/Off prekidač na uređaju i na daljinskom upravljaču, za prostorije do 40m2, aplikacija Klarstein dostupna za Android i iOS, Raspon temperature: 5 °C - 45 °C, Timer: do 24 sati, Nevidljivi LCD zaslon, Prikaz sobne temperature, Dvije faze grijanja (1000 W/2000 W), ECO način rada, Zaštita za djecu, Zaštita od pregrijavanja
Maksimalni broj rata 36
Snaga (W) 2000
Boja Bijela
Jamstvo 3 Godine

Upit

Max3 upit

Pošaljite B2B upit

Ako ste zainteresirani za dodatne popuste za tvrtku i bolje uvjete financiranja/najma uređaja slobodno nam se obratite, a mi ćemo vam odgovoriti u najkraćem mogućem roku.