Grijalica konvektorska Klarstein Norderney 2000W crna

Šifra
3310080094
Kataloški broj
10032789
199,00 EUR
Besplatna dostava Plaćanje do 36 rata
199,00 EUR
Prikaži dostupnost po poslovnicama
Učitavanje ...
  • Trenutno nije raspoživo
sticker-sticker-action
Prikaži dostupnost po poslovnicama
Učitavanje ...
  • Trenutno nije raspoživo

OPIS PROIZVODA:
BIjela elegancija za ugodni osjećaj topline, za one koji se osjećaju najugodnije u papučama i pidžami. Konvekcijska grijalica Klarstein Norderney će se pobrinuti za ravnomjernu raspodjelu topline u prostorijama veličine 30 m² / 70 m³.


Posredstvom dvije razine grijanja, grijalica Klarstein kapaciteta 1000 W zagrijava prostor u rasponu od 15-35 ° C. Osim toga, grijač od nehrđajućeg čelika ima mnoge prednosti: karakterizira ga brzo, ekspresno zagrijavanje i dugi vijek trajanja. Zahvaljujući senzoru temperature, termostat precizno (u stupanj) održava potrebnu temperaturu. Detektor mraza štiti prostor od smrzavanja tako da ne dopušta temperaturi pasti ispod 5 °C. I to nije sve. Senzor će također otkriti jesu li otvoreni prozori u prostoriji te će u tom slučaju isključiti uređaj. Zaštita od pregrijavanja i izuzetno štedljivi Eco režim su također na raspolaganju. Prilikom korištenja timera, konvekcijska grijalica se uključuje i isključuje u minutu točno, u skladu s postavkama i može se programirati posebno za svaki dan u tjednu. Zahvaljujući IP24 zaštiti protiv prskanja vode, uređaj Norderney može biti postavljen i u vlažnim prostorijama, poput kuhinje ili kupaonice. Postavljanje je također vrlo fleksibilno. Moguća je, naime, montaža na zid ili postavljanje kao samostojeći uređaj - montažni materijal, uključujući noge su uključene u sadržaj paketa.


Svim postavkama je moguće upravljati izravno putem zaslona osjetljivog na dodir. Ugrađeni LCD zaslon pregledno prikazuje informacije o odabranim funkcijama i prikazuje sobnu temperaturu. Elegantna bijela prednja ploča od 5 mm stakla udahnjuje svakoj prostoriji poseban šarm.
Grijalica Klarstein Norderney pouzdano vodi brigu o toplini vašeg doma tijekom cijelog tjedna - bez obzira na vanjsku hladnoću.


SPECIFIKACIJE:
uključivanje / isključivanje na uređaju
temperaturni raspon: 15 ° - 35 ° C u koracima po 1 ° C
Timer s funkcijom dana u tjednu: moguće je podesiti u koracima po 30 minuta za svaki dan u tjednu
LCD zaslon osjetljiv na dodir
prikaz sobne temperature
dvije razine grijanja (500 W / 1000 W)
režim ECO
dječji osigurač
zaštita od pregrijavanja
zvučni signal prilikom pritiska tipke
moguća montaža na zid - materijal za montažu nalazi se u pakiranju
napajanje: 220 - 240 V ~ 50/60 Hz
potrošnja električne energije: 1 kWh / h
Dimenzije i tehnički detalji
dimenzije (uključujući noge): oko 78 x 52 x 24 cm (Š x V x D)
dimenzije (bez nogu): oko 78 x 47 x 8 cm (Š x V x D)
Dimenzije (grijalica bez staklene ploče): oko 71,7 x 44 x 7 cm (Š x V x D)
duljina kabla: 1,5 m
težina: oko 7,5 kg
Sadržaj paketa:
1 x grijalica
2 x stalak
1 x montažni materijal (4 x držač, 6 x ključ + vijak)
Njemačka uputstva za uporabu (ostali jezici: engleski)

Specifikacije
Proizvođač Klarstein
Kratki opis Snaga 1000 /2000 W za temperaturu od 15 do 35 ° C u prostorijama do 30 m2, Grijač od nehrđajućeg čelika: brzo zagrijavanje, bez mirisa, bez emitiranja svjetla, dugi vijek trajanja, Integrirana kontrola: zaslon osjetljiv na dodir i LCD zaslon na prednjoj ploči
Maksimalni broj rata 36
Snaga (W) 2000
Boja Crna
Jamstvo 3 Godine

Upit

Max3 upit

Pošaljite B2B upit

Ako ste zainteresirani za dodatne popuste za tvrtku i bolje uvjete financiranja/najma uređaja slobodno nam se obratite, a mi ćemo vam odgovoriti u najkraćem mogućem roku.