Grijalica konvektorska Klarstein Bornholm Curved 2000W bijela

Šifra
3310080098
Kataloški broj
10031980
215,00 EUR
Besplatna dostava Plaćanje do 36 rata
215,00 EUR
Prikaži dostupnost po poslovnicama
Učitavanje ...
  • Trenutno nije raspoživo
sticker-sticker-action
Prikaži dostupnost po poslovnicama
Učitavanje ...
  • Trenutno nije raspoživo

OPIS PROIZVODA
Luksuzni konvektor snage 2000 W, 2 stupnja grijanja i dječjim osiguračem. Zakrivljena prednja ploča osigurana od prskajuće vode prema (IP24) od crnog sigurnosnog stakla sa LED zaslonom. Pogodan za slobodno postavljanje u prostoriji ili za zidnu montažu. Uključujući montažni materijal.


Bijela elegancija donosi ugodnu toplinu i jednako ugodan osjećaj tada kada na sebi imate papuče i pidžamu: konvektor Klarstein Bornholm Curved osigurava ravnomjerno zagrijavanje i raspoređivanje topline u prostorijama veličine do 40 m2.


Dva podesiva stupnja grijanja sa max. snagom 2000 W zagrijat će sobu do 45°C. Termostat služi za točnu kontrolu temperature. Način rada ECO smanuje potrošnju električne energije na minimum: a to štedi okoliš i novčanik. Zahvaljujući timeru uređaj se uključuje/isključuje u točno postavljenom vremenu. Konveksna staklena prednja ploča je zaštićena od prskajuće vode, tako da ju možete koristiti i u vlažnim prostorijama. Savijeni oblik daje konvektoru Bornholm Curved elegantan dodir a istovremeno osigurava i bolju raspodjelu topline u prostoriji.


Na zaslonu na dodir u desnom gornjem kutu staklene ploče jednostavno ćete podesiti funkcije grijalice. Zaslon također prikazuje i temperaturu sobe. Daljinski upravljač služi za jednostavno upravljanje grijalicom, kada ste udobno smješteni u fotelji.


Konvekcijska grijalica Klarstein Bornholm Curved povećava vrijednosti svake sobe i osigurava ugodnu toplinu - potpuno neovisno o vanjskom vremenu. Zahvaljujući timeru i površini zaštićenoj od prskajuće vode, više nitko ne mora prati zube u hladnoj kupaonici!



SPECIFIKACIJE:

ON/OFF prekidač na uređaju i daljinskom upravljaču
Raspon temperatura: 5 - 45 ° C u koracima od 1 stupanj
Timer: podesiv do 24 sata u koracima od jednog sata
LED zaslon na dodir
prikazivanje temperature prostorije
Dvije faze grijanja (1000 W / 2000 W)
ECO način rada
Osigurač za djecu
Osigurač od pregrijavanja
Ton kada pritisnete tipke
Moguća montaža na zid - materijal za montažu se nalazi u pakiranju
Napajanje: 220-240 V, 50/60 Hz
Dimenzije i tehnički detalji:
Dimenzije (uključujući stalak): oko 82 x 45 x 25 cm (ŠxVxD)
Dimenzije (bez stalka): oko 82 x 45 x 10,5 cm (ŠxVxD)
Dužina kabla: 1,5 m
Težina: oko 8 kg
Sadržaj paketa:
1 x grijalica
1 x daljinski upravljač
2 x stalak
1 x montažni materijal
Upute za uporabu

Specifikacije
Proizvođač Klarstein
Kratki opis Daljinski upravljač, Raspon temperature: 5 °C - 45 °C u koracima od 1 ° C, Timer: do 24 sati, Nevidljivi LCD zaslon, Prikaz sobne temperature, Dvije faze grijanja (1000 W/2000 W), ECO način rada, zaštita za djecu, Zaštita od pregrijavanja
Maksimalni broj rata 36
Snaga (W) 2000
Boja Bijela
Jamstvo 3 Godine

Upit

Max3 upit

Pošaljite B2B upit

Ako ste zainteresirani za dodatne popuste za tvrtku i bolje uvjete financiranja/najma uređaja slobodno nam se obratite, a mi ćemo vam odgovoriti u najkraćem mogućem roku.