Pećnica ugradbena Samsung NV7B5750TAK/U3

Šifra
3309019011
Kataloški broj
NV7B5750TAK/U3
1.114,74 €8.399,01 kn
1.114,74 €8.399,01 kn

Neka jela ostanu sočna iznutra i hrskava izvana
Natural Steam*
Uživajte u ukusnim i sočnim, ali i hrskavim jelima. Za upotrebu značajke Natural Steam* jednostavno postavite namjensku posudu na dno pećnice i u nju natočite vodu. Tako će se tijekom pripreme jela stvarati para. Ovaj postupak pomaže u očuvanju prirodne vlažnosti namirnica, tako da ostaju sočne i mekane iznutra, uz smeđu boju koja daje hrskavost izvana.
* Dostupno je samo na pojedinim modelima.


Osuvremenjen dizajn
Uživajte u doživljaju jednostavne pripreme jela uz intuitivno i personalizirano upravljanje. Osuvremenjen dizajn odlikuje se elegantnom upravljačkom pločom s LCD zaslonom dijagonale 2,25"“, upravljanjem na dodir i jednim gumbom. Na temelju Vaših navika korištenja, na zaslonu su prikazane najčešće korištene opcije, čime se omogućuje njihov brz odabir.
Air Fry
Uživajte u zdravijim prženim jelima bez friteze. Značajka Air Fry kombinacija je posebne posude i kruženja vrućeg zraka koji obavija jelo. To je idealan način pripreme prženih krumpirića, kroketa od krumpira, pa čak i povrća, budući da se uklanja višak masnoće, no jela ipak ostaju hrskava i smeđa izvana a sočna iznutra.
Air Sous Vide*
Pripremajte jela ujednačenije bez prekomjernog pečenja ili isušivanja. Sustav pečenja Air Sous Vide* precizno prepoznaje temperature u svakom dijelu unutrašnjosti pećnice, održavajući temperaturu ujednačenom dugo vremena. Tako da se sve peče temeljito, gdje god se u pećnici nalazilo, uz izvrstan okus, mekoću i sočnost.
SmartThings Cooking
Uživajte još više uz istinski doživljaj kuhinje. SmartThings Cooking* štedi Vaše vrijeme i maksimalno smanjuje napor pripreme jela. Razumijevanjem Vaših potreba, preporučuje Vam personalizirane recepte** i stvara tjedni plan pripreme jela. Donosi Vam i doživljaj vođenoga kuhanja te omogućuje jednostavnu kupnju namirnica***.
* Potrebna je bežična mreža, Samsung račun i aplikacija Samsung SmartThings. Aplikacija Samsung SmartThings podržana je na sustavu Android OS 8.0 (Oreo) ili novijem, optimiziranom za Samsung pametne telefone. Aplikacija je podržana i na modelima iPhone uređaja sa sustavom iOS 13 ili novijim. Aplikacija SmartThings dostupna je u trgovini App Store i Trgovini Play. ** Dostupna je na pojedinim jezicima, uključujući engleski, francuski, njemački, talijanski i španjolski. *** Dostupno samo u UK i Njemačkoj. Podrška za druge države bit će dodana uskoro.
Pirolitičko čišćenje*
Unutrašnjost Vaše pećnice održavajte urednom i čistom bez trošenja vremena i energije na ribanje ili upotrebu skupih sredstava za čišćenje. Sustav pirolitičkoga čišćenja* zagrijava unutrašnjost pećnice kako bi toplinom rastvorio bilo kakve ostatke masti ili taloga preostale nakon pripreme. Cijela unutrašnjost pećnice ostaje besprijekorno čista, a na Vama je samo da brisanjem odstranite ostatke pepela.
* Dostupno je samo na pojedinim modelima.
Sonda za jela*
Lakše provjerite unutarnju temperaturu jela i budite sigurni da je pečeno baš po Vašem ukusu. Uz sondu za jela* nema više nagađanja jer će Vam jasno pokazati kada su i najveći komadi jela ispravno pečeni. A ne morate ni gubiti vrijeme i toplinu zbog otvaranja pećnice radi provjere.
* Dostupno je samo na pojedinim modelima.
Soft Close vrata
Uživajte u doživljaju tiše pripreme jela uz Soft Close vrata. Zatvaraju se uglađeno, nježno i tiho. Zglob na vratima pećnice pomaže da se zadnjih nekoliko centimetara kreću uglađeno, čime se omogućuje sporo i tiho zatvaranje, bez vibracija ili zvukova udaranja.
* Specifikacije mogu ovisiti o modelu.
Veliki kapacitet (76 L)
Pripremajte više većih jela uz pećnicu s golemim kapacitetom od 76 L. Otvara više mogućnosti za pripremu jela kod kuće. Zajedno možete pripremiti mnogo različitih jela, primjerice sve što Vam je potrebno za zabavu. Može i bez problema smjestiti veće namirnice, kao što je velika purica, za obiteljska okupljanja.
Energetska učinkovitost – razred A+
Učinite svoj dom energetski učinkovitijim. Možete upotrebljavati cijelu pećnicu i uživati u izuzetnoj energetskoj učinkovitosti* nazivne snage razreda A+ uz uobičajeni način rada Eco. Zahvaljujući manjoj potrošnji štedi energiju, no i dalje će Vam na raspolaganju biti praktičnost jako velikog i fleksibilnog prostora u pećnici. A smanjene su i štetne emisije CO2.
Teleskopska rešetka
Stavljajte hranu u pećnicu i vadite ju iz nje znatno lakše. Teleskopska rešetka glatko klizi unutra i van gotovo bez napora, čak i ako koristite velike ili teške tave. Nastaje mnogo manje trenja pa je punjenje i pražnjenje pećnice osjetno jednostavnije. Možete i podlijevati, okretati i začiniti svoja jela bez prolijevanja.
* Specifikacije mogu ovisiti o modelu.


Tehničke specifikacije
Materijali / Završeci
Tip pećnice
Dual Cook Flex
Boja pećnice
Čisto crna
Tip vrata
Spuštanje (Fleksibilna vrata)
Staklo na vratima pećnice
Četverostruko
Tip zaslona
Monokromatski LCD zaslon dijagonale 2,25“
Materijal unutrašnjosti
Keramički emajl
Način kontrole
Birač i dodir
Značajke
Steam Type
Natural Steam
Gornji roštilj (ulaz/izlaz)
1600 / 1100 W
Donji roštilj
1100 W
Jedan način (Gornje zagrijavanje + konvekcija)
Jedan način (Veliki roštilj)
Jedan način (Eko roštilj)
Jedan način (Donje zagrijavnje + konvekcija)
Konvekcija
1200 / 1200 W
Metoda čišćenja
Pirolitičko
Čišćenje na paru
Wi-Fi povezivanje
Automatski programi
Single 40ea / Dual Cook 10ea
Air Fry
Air Sous Vide
Zaključavanje za sigurnost djece
Vremensko mjerenje trajanja kuhanja
Sat
Odbrojavanje kraja
Unutrašnja lampica
25 W / 40 W (Halogenska)
Unutrašnje svjetlo (Pozicija)
Gore / Bočno
Opcija jezika
Svjetlo (svjetiljka) Uključeno/ Isključeno
Težina / Dimenzije
Usable Volume (Whole)
76 L
Šupljina (V x Š x D)
560 x 579 x 549 mm
Izvana (V x Š x D)
595 x 596 x 570 mm
Dostava (V x Š x D)
694 x 660 x 660 mm
Kapacitet
72 / 162
Težina (neto)
44,2 kg
Težina (bruto)
50,1 kg
Dodatna oprema
Kvadratna posuda za pečenje
1 ea
Kvadratni žičani stalak
1 ea
Telescopic Rail
1 razina (pola)
Air Fry Tray
Natural Steam Tray
Snaga / Ocjene
Power Source
230 – 240 V ~ 50 Hz
Output Power
3650 W (230 V)-3950 W (240 V)
Razred energetske učinkovitosti
A+
Temp. rasponi pećnice (jednokratno)
30~250 (Grill 100~270)
Temp. rasponi pećnice (gornji, donji)
40~250 °C
Temp. rasponi pećnice (Dvojna)
40~250 °C
Smart
WiFi Embedded
App Connectivity
SmartThings App Support

Specifikacije
Proizvođač Samsung
Kratki opis A+ energetski razred, Dual Cook Flex, prirodna para, 76l, širirna 59,6cm
Širina pećnice (cm) 59.60
Volumen (l) 76.00
Jamstvo 2 Godine
Informacijski list

Informacijski list

Energetska naljepnica

Energetska naljepnica

Upit

Max3 upit

Najam artikla

Dragi korisniče,

hvala na interesu za poslovni najam ovog artikla. Za više informacija o pogodnostima poslovnog najma, kliknite ovdje.

Molimo Vas unesite sljedeće podatke ne bi li što brže i efikasnije obradili Vaš upit: