Najbolje igre s E3 2019

Najbolje igre s E3 2019

Najveći sajam zabavne industrije je završio. Slegli su se dojmovi, pogledajmo koje su najbolje igre od kojih dobar dio možete već danas prednaručiti.

E3 je glavni događaj godine za gamere, igre i prateću hardversku industriju. Na E3 koji se održava u kongresnom centru u Los Angelesu možete vidjeti desetke tisuća najboljih, najsjajnijih i najinovativnijih tvrtki u industriji interaktivne zabave.

Traje tri dana (završio je u petak), dojmovi su se slegli i pravo je vrijeme za probir najboljih igara koje nas očekuju. Neke od njih možete već danas prednaručiti, uz prigodne bonuse - popust na cijenu i/ili digitalni bonusi u igri.

Sasvim očekivano, Playstation je i dalje u fokusu developera i igrača. Petica je pred vratima i to je dobro - sada su igre za četvorku sazrele i bolje su nego ikada, i vizualno i po sadržaju.

Pogledajmo što nas čeka u bližoj, ili nešto manje bližoj budućnosti.

Fifa 20

Je li bolja FIFA ili PES? FIFA definitivno, ako je suditi po prodaji i broju fanova. Ove godine FIFA 20 nije samo manja nadogradnja prethodnika - dobit će zabavan VOLTA nogomet. Osim klasičnih modova igre sada ćete moći igrati 5 na 5, bez golmana, indoor tereni. I to je cool.

Baš kao i sveobuhvatna poboljšanja, koja uvijek donosi nova generacija FIFA-e. Nije teško predvidjeti koja igra će biti najigranija ove jeseni...

Star Wars Jedi: Fallen Order for PS4

Novi naslov Star Wars franšize dobio je čast otvoriti E3! Već to govori o kakvoj mega igri je riječ, jer konkurencija sjajnih naslova je velika. Igra izgleda izvrsno i donosi baš sve što očekujemo od Star Wars igre koja je od filma pokupila sve akcijske scene. Na našu radost :-).

Death Stranding

Od legendarnog tvorca igara Hidea Kojime na PS4 stiže potpuno akcijska pustolovina otvorenog svijeta koja definira vlastiti žanr, s Normanom Reedusom, Madsom Mikkelsenom, Léom Seydoux i Lindsay Wagner u glavnim ulogama. Izvrsni glumci (Norman - Walking Dead, Mads - Hannibal) sjajno su capturirani, igra izgleda fenomenalno a još više nam se sviđa originalan i zanimljiv zaplet i gameplay. Pogledajte video...

Doom eternal

Doom ne treba posebno predstavljati - ova igra je pokrenula 3D FPS revoluciju prije dvadeset i kusur godina. Osnovna premisa je zadržana: ultra nasilje, brz tempo, izvrsni vizuali i jako dobar multiplayer. Doom svi volimo zaigrati, iako još ne znamo točno kada - no igra je dostupna u preorderu.

Watch Dogs Legion

Treća igra Watch Dogs serijala smješta vas u London, gdje možete preuzeti, pazite sad, bilo kojeg NPC-a u igri i s njime igrati kao da je glavni lik! Sa svime što očekujemo: cutscene, glasovi, zaplet... Efektivno, imate toliko igara koliko postoji NPC-ova. Ovo zvuči totalno zanimljivo, no morat ćemo se strpjeti još gotovo godinu dana :-(.

Cyberpunk 2077 

  • Tip: akcijska avantura
  • Datum izlaska: 16.4.2020.

Keanu Reeves, neoni i bliska budućnost - ova igra cilja na toliko mnogo dobrih asocijacija. S obzirom da smo najave gledali i na prošlogodišnjem E3 sajmu, nadamo se da će se zaista pojaviti 16.4.2020. I tada će, sasvim smo sigurni, biti hit među svim ljubiteljima cyberpunka. Ali i svim ostalima.

The Witcher 3 za Nintendo Switch

<

  • Tip: RPG 
  • Datum izlaska: 2019.

Igra koja je osvojila preko 250 Game of Year nagrada, koja je legenda i vjerojatno najbolji RPG današnjice stiže na Nintendo Switch! I to sa svim dodacima, prekrasnom grafikom i preko 150 sati igranja. Do sada Switch nije imao ovako kompleksan naslov, koji će podosta gamera ponukati da kupe ovu prijenosnu konzolu. Jedva čekamo!

Ghost Recon Breakpoint

Tom Clancy's Ghost Recon Breakpoint je vojna pucačina velikim i detaljnim otvorenim svijetom gdje ćete igrati po prvi put u solo ili online igri u četveročlanoj skupini. Ozlijeđeni, bez podrške i progonjeni od strane bivših duhova, morate se boriti da preživite dok ste izgubljeni u Auroi. Ovo izgleda zaista dobro, novi Ghost Recoon mogao bi privući i potpuno novi sloj igrača...

Rainbow Six Quarantine

  • Tip: taktički FPS
  • Datum izlaska: 2020.

Taktički kooperativni FPS za do za tri igrača dolazi 2020.. Ovoga puta ste smješteni u budućnost svemira Rainbow Sixa sa zadatkom da se borite protiv opasnog novog neprijatelja, inficiranog još opasnijim vanzemaljskim parazitima. Igra izgleda super atmosferično, ovo će biti poslastica za ljubitelje žanra.

Marvel’s Avengers: A Day

  • Tip: Akcijska avantura
  • Datum izlaska: 15.5.2020.

Novi Marvels Avengers: A-day izgleda spektakularno! Svakako pogledajte video, ovo će voljeti i stari i mladi, i oni koji obožavaju filmove i oni koji ih uopće ne gledaju. Po meni, najugodnije iznenađenje E3-a. Možda zato jer to nisam očekivao niti baš gledam Marvelove filmove. No čim bude u preorderu, naručujem!

Final Fantasy VII

Vraća nam se još jedna legenda! Final fantasy VII smo igrali davne 1997. godine na (prvom) Playstationu. Ako ste je zaigrali, sigurno se sjećate fantastične priče, atmosfere i gameplaya. Sada čemo zaigrati remake ove sjajne igre na PS4, da se i nove generacije upoznaju s Cloud Strife, Tiffa Lockart i drugim herojima eko družine u brobi protiv zle Shinra korporacije...

Borderlands 3

Izgleda kao crtić, zabavan je kao crtić, ali Borlderlands (3) je mega dobra multiplayer FPS pucačina koju vole igrati i stari i mladi. Tehnički ispolirana i vizualno nabrijana pucačina omogućava vam offline igranje s lijepih 30 sati glavnog questa. Baza vam je svemirski brod, možete otimati protivnička vozila, ekstenzivno nabrijavati vaše likove i igrati u coop igrama s četiri igrača.