Budućnost televizije, isprobajte već danas!

Budućnost televizije, isprobajte već danas!
MAXtv_to_go_carousel_header

Vjerojatno znate: da biste gledali IPTV (TV putem interneta, MAXtv ili neki drugi) trebate set top box “kutiju” povezanu s mrežnim kabelom na internet i HDMI-em na TV. To je fiksno da fiksnije ne može biti.

Više ne! MAXtv To Go donosi funkcionalnu revoluciju jer sve što trebate jest (besplatna) aplikacija, kompatibilan uređaj (iOS mobitel ili tablet, Android mobitel ili televizor, računalo s Chrome preglednikom) i internet. Bilo čiji.

Zaboravite mrežne kabele, ograničenja operatera, fiksiran položaj uređaja i set top box. Sve ostalo po čemu poznajemo MAXtv kao najbolju i najmoderniju IPTV platformu je ovdje.

To je sasvim u skladu s trendovima. Prema velikom Deloitte istraživanju iz 2017., svijet konzumacije TV sadržaja se već promijenio – tinejdžeri i mladi u svojim dvadesetim provode više vremena gledajući filmove i televizijske programe na računalima, mobitelima i tabletima u pokretu nego na televizijskim ekranima.

MAXtv_To_Go_banner_2

MAXtv To Go nudi premium sadržaj putem premium platforme. Koliko je dobar najbolje svjedoči činjenica da ga HT nudi i korisnicima drugih mreža, i to bez ugovorne obveze!

Kao i uvijek, najbolje je da se sami uvjerite. Prilikom kupovine nekog od dolje navedenog uređaja dobit ćete mjesec dana probno MAXtv To Go.

Kliknite na fotografiju, link će vas odvesti na željenu kategoriju.

MAXtv_to_go_kucice_iPhone
MAXtv_to_go_kucice_iPad
MAXtv_to_go_kucice_Samsung_mobile
MAXtv_to_go_kucice_Samsung_tableti
MAXtv_to_go_kucice_Huawei_mobile
MAXtv_to_go_kucice_Huawei_tableti
MAXtv_to_go_kucice_Sony_
MAXtv_to_go_kucice_Philips

Osim MAXtv To Go osnovnog paketa dobit ćete i HD programe Arena 1, Arena 2, History 2, Entertaiment, Woman, Pickbox te Snimalicu 10!

Kupovinom u našem webshopu dobit ćete MAXtv To Go poklon bon uz uređaje na promociji. Ako dođete u jednu od naših trgovina i ispunite prijavnicu za newsletter, osim MAXtv To Go bona dobit će i 10% popusta za sljedeću online kupovinu!

Zašto je MAXtv To Go tako dobar?

Zašto je MAXtv To Go tako dobar? Razloga je mnogo, no glavni su Snimalica, Online vodič, instalacija na do četiri uređaja te istovremeno gledanje na dva (različitog sadržaja), videoteka, pametne preporuke, nastavak gledanja na bilo kojem uređaju…

Komfor gledanja je vrhunski, na razini najboljih online streaming servisa poput Netflixa, ili bolji.

Primjerice, krenuli ste gledati film na TV-u a ukućani su vas “protjerali”? Možete nastaviti na mobitelu ili prijenosniku s Chrome browserom, točno tamo gdje ste stali.

Sjajna je opcija Snimalica, s mogućnosti gledanja vama omiljene, ali propuštene emisije s odmakom od dva dana. Bili ste vani, niste stigli pogledati utakmicu? Nema problema, imate 48 sati vremena da to nadoknadite.

Ili, gledanje filmova u Videoteci – sve vam je dostupno, uvijek i svugdje.

Najljepše od svega – ne morate se unaprijed sjetiti i namjestiti timer za snimanje prije početka emisije / filma / utakmice, kao nekada na video rekorderima. Upalite MAXtv To Go, dva klika i utakmica počinje…

Zadovoljni  će biti i ljubitelji sporta poput UFC-a, na raspolaganju vam je i PPV usluga (Pay Per View) s kojom možete gledati najzanimljivije borbe / utakmice.

Sadržaj je podijeljen u pakete, koje sami birate u skladu s Vašim interesima. Već osnovni paket nudi 40-ak probranih programa, koje možete nadograditi MAX Sport Plus Paketom, Pickbox Paketom ili HBO Premium paketom.

Dodajmo tome premium kvalitetu slike bez obzira gledate li naš TV program SD razlučivosti ili HD programe. MAXtv To Go će vam dati oštru, kontrastnu i čistu sliku na svim uređajima – od mobitela, preko tableta i računala, do Android televizora.

Cijene se kreću već od 25 kn mjesečno, bez ugovorne obveze, za korisnike MAX paketa.

Detalje oko cijena MAXtv To Go paketa potražite na ovom linku ili klikom na donju fotografiju.

maxtvtogo

Za kraj treba napomenuti da MAXtv To Go troši podatkovni promet. Za SD programe oko 400 MB po satu, za HD sliku oko 1.3 GB

Cijelu ponudu MAX paketa i Magente 1 potražite na ovom linku ili klikom na donju fotografiju.

MAXtv_header_v21