Nagradni natječaj - Slikaj selfie iz ordinacije i osvoji Philips tuš za zube!

Nagradni natječaj - Slikaj selfie iz ordinacije i osvoji Philips tuš za zube!

1. Facebook ne sponzorira, administrira ni ne podržava ovu promociju te ona s njim nije ni na koji način povezana. Ulaskom u natječaj, potvrđujete da ste suglasni ustupiti svoje podatke Sancta Domenici, a ne Facebooku. Podaci koje ste ustupili koristit će se za potrebe ovog Sancta Domenica natječaja.


2. Sancta Domenica vas poziva da sudjelujete u natječaju „Slikaj selfie iz ordinacije i osvoji Philips tuš za zube!“ („Natječaj“). Najbrži i najkreativniji sudionik/ca osvojit će jednu super nagradu, Tuš za zube Philips Sonicare HX8331/02 AirFlossUltra pink, vrijednosti 599,00 kn.


3. Natječaj traje od 7.2. do 12.2.2020., kako bi ste sudjelovali u izboru za ovu fantastičnu nagradu, potrebni su sljedeći koraci:

a) kreiraj komentar (fotografiju) sa svojim selfijem iz stomatološke ordinacije ispod ove Facebook objave
b) podijeli našu objavu

c) lajkaj Sancta Domenica Facebook stranicu ukoliko ju već ne pratiš.

4. Komentar u obliku fotografije mora biti kreativan i brz jer nagradu osvaja natjecatelj sa najbržom objavljenom slikom. 
Žiri će između prijavljenih sudionika koji naprave radnje prema gore navedenim uputama, odabrati najbrži komentar/fotografiju i nagraditi ga nagradom – Philips Sonicare HX8331/02 AirFlossUltra pink, vrijednosti 599,00 kn.

5. Pobjednik/ca će biti objavljen/a u četvrtak, 13. veljače 2019. na Sancta Domenica facebook stranici
Nagrada pobjedniku stiže putem pošte.


6. Neće se priznavati višestruko sudjelovanje s lažnih Facebook profila, niti pokušaji manipulacija da bi se osvojila jedna od nagrada.


7. Dijeli se jedna nagrada:
Četvrtak, 13. veljače 2020 – Tuš za zube Philips Sonicare HX8331/02 AirFlossUltra pink


8. Svaki sudionik može sudjelovati samo jednom tijekom trajanja natječaja.


9. Ovim uvidom u pravila potvrđujete da ste suglasni i da pristajete na primjenu sljedećih pravila vezanih za Natječaj i vaše korištenje ove stranice bez ograničenja. Pored toga, upute o tome na koji način možete pristupiti ovom Natječaju čine sastavni dio ovih Uvjeta korištenja.


10. Svaki sudionik („Sudionik”) može pristupiti Natječaju putem https://www.facebook.com/SanctaDomenica. Pravila natječaja možete pronaći u blogu na Sancta Domenica web stranici.


11. Priređivač nagradnog natječaja je Sancta Domenica d.o.o., Dr.Franje Tuđmana 69, 10431 Sveta Nedelja.


12. Ovaj Natječaj ne nameće bilo kakvu obavezu kupnje u zamjenu za sudjelovanje.


13. Razdoblje u kojem je moguće sudjelovati u Natječaju počinje 7.2.2020. u 12:00 i traje do 12.2.2020. do 24:00. Dana 13.2. žiri odlučuje o dobitniku i javno objavljuje ime i prezime dobitnika.


14. Natječaj je otvoren samo za hrvatske državljane. Sudionik mora biti star najmanje 18 godina. Zaposlenici i bliski srodnici Sancta Domenica d.o.o., podružnice ili filijale, odnosno zaposlenici i bliski srodnici tvrtke Sancta Domenica ili bilo koja druga osoba povezana s ovim Natječajem ne smiju sudjelovati u Natječaju. Sudionici ne mogu biti pravne osobe.


15. Pobjednici će o nagradi biti obaviješteni porukom u inbox putem Facebook Messengera.


16. Organizator zadržava pravo odabrati alternativnog Pobjednika u slučaju da ima čvrste osnove vjerovati da je Sudionik prekršio bilo koji od ovih Pravila i uvjeta.


17. Svi Sudionici odgovorni su za bilo kakve troškove ili izdatke koje bi mogli prouzročiti svojim sudjelovanjem u Natječaju (uključujući bez ograničenja troškove slanja SMS-a, MMS-a ili pristupa Internetu). Troškovi prijave za Natječaj putem interneta mogu varirati, stoga vas molimo da aktualne pristojbe provjerite sa svojim pružateljem usluga.


18. Sudionik je odgovoran za sve troškove, poreze, pristojbe ili carine, koji bi mogli nastati uslijed sudjelovanja ili osvajanja nagrade u Natječaju. Pored toga, Sudionik je suglasan i prihvaća da bi osvajanjem nagrade na Natječaju mogao podlijegati oporezivanju, pristojbama ili carini na osvojenu nagradu, uključujući, ali se ne ograničavajući na bilo koji porez na nagrade itd. sukladno važećim zakonima i propisima. Sudionik neopozivo prihvaća podmiriti takve poreze, pristojbe ili carine u svoje ime.


19. Neće se prihvatiti bilo kakva odgovornost za neuspješno sudjelovanje u natječaju, za kašnjenje, krivo upućene, oštećene ili neisporučene podatke, bilo da su u pitanju tehničke poteškoće koje bi mogle utjecati na elektroničku komunikaciju ili neke druge okolnosti.


20. Nagrade su jasno definirane i neprenosive te ih nije moguće zamijeniti. Kao alternativa ne mogu biti ponuđeni novac ili kredit. Ukoliko uslijed okolnosti nastalih izvan Promotorove kontrole, isti ne bi bio u mogućnosti osigurati navedenu Nagradu, Organizator zadržava pravo dodijeliti zamjensku Nagradu u iznosu jednake ili više vrijednosti. Sve Nagrade podliježu uvjetima poslovanja isporučitelja odgovarajuće usluge koja je uključena u Nagradu.


21. Bilo kakve osobne informacije, uključujući, bez ograničenja, ime, dob, adresu (uključujući poštanski broj), broj mobilnog telefona i / ili e-mail adresu Sudionika, koristit će se isključivo u vezi s ovim Natječajem i neće biti otkrivene trećim osobama, izuzev u svrhu Natječaja (uključujući naknadne promidžbene aktivnosti kako je navedeno u Uvjetima poslovanja) ili prigodom ispunjenja Nagrada.


22. Posjetom Facebook ili web stranici, Sudionik izražava suglasnost i prihvaća ova Pravila i uvjete, koje Organizator može dopuniti ili promijeniti u bilo koje doba.


23. Organizator ne snosi odgovornost ako Sudionik iz bilo kojeg razloga ne uspije pristupiti Facebook stranici.


24. Organizator se ni pod kojim uvjetima i ni na koji način neće smatrati odgovornim za kašnjenje, promjene, smetnje, prekide, diverzije ili zamjene, nedostupnost Nagrade(a) zbog državnih praznika ili drugih okolnosti koje mogu utjecati na dostupnost ili uživanje nagrada, niti za bilo kakav postupak ili propust nastao korištenjem bilo kakvog oblika transporta i / ili smještaja koji su uključeni u Nagradu(e). Organizator neće snositi odgovornost ukoliko neispunjenje obveza proizlazi iz razloga više sile, građanskog rata ili sukoba, neprijateljstava, neprijateljskog napada, invazije, rata, kvara satelita, puča, smjene vlasti ili poretka ili bilo kojeg drugog razloga na koji ne može utjecati ili se smatrati odgovornim za njegov nastanak.


25. Facebook stranica može sadržavati poveznice na druge web stranice, izvore ili oglašivače. Organizator nije odgovoran za dostupnost takvih vanjskih stranica te odbija svaku odgovornost za sadržaj, oglašavanje, proizvode ili druge materijale dostupne na ili putem takvih vanjskih stranica. Organizator se ni pod kojim uvjetima neće smatrati odgovornim, direktno ili indirektno, za bilo kakav gubitak ili štetu uzrokovanu ili koja bi mogla biti uzrokovana korisniku vezano za korištenje ili oslanjanje na bilo kakav sadržaj, robe ili usluge dostupne na takvoj vanjskoj stranici. Sudionici bilo kakve pritužbe trebaju uputiti administratoru ili webmasteru te vanjske stranice.


26. Facebook stranica koristit će se isključivo u legalne svrhe. Unosi neće sadržavati ni materijal niti izjave koje bi na bilo koji način kršile ili narušavale prava ostalih, kao što je materijal koji bi bio ilegalan, prijeteći, pogrdan, klevetnički, nasrtljiv u odnosu na privatna ili javna prava, vulgaran, opscen, poročan, nedoličan ili na drugi način nepoželjan, koji potiče na kriminalno ponašanje ili koji predstavlja kazneno djelo, koji bi za sobom povukao građanskopravnu odgovornost ili neki drugi materijal koji bi na bilo koji drugi način prekršio važeći zakon. Prijave koje nisu u skladu s ovom odredbom, diskvalificirat će se bez prethodne obavijesti.


27. Organizator pridržava pravo da u bilo koje vrijeme i s vremena na vrijeme, bez ikakve odgovornosti, mijenja ili prekine, privremeno ili trajno, ovaj Natječaj uz ili bez prethodne obavijesti Sudionicima.


28. Sudionik može uputiti bilo kakvo pitanje vezano za ovaj Natječaj e-mailom na: marketing@sancta-domenica.hr Tema: „Slikaj selfie iz ordinacije i osvoji Philips tuš za zube!“


29. Odricanje od jamstva i ograničenje odgovornosti.


i.NITI U JEDNOM SLUČAJU ORGANIZATOR ILI BILO KOJA OSOBA ILI SUBJEKT UKLJUČEN U IZRADU, PRUŽANJE USLUGA HOSTINGA, IZRADU, STVARANJE ILI DISTRIBUCIJU INTERNETSKE STRANICE ILI NATJEČAJA, NEĆE SE SMATRATI ODGOVORNOM ZA BILO KAKVE DIREKTNE, INDIREKTNE, SLUČAJNE, POSEBNE ILI POSLJEDIČNE ŠTETE KOJE BI MOGLE NASTATI USLIJED UPORABE ILI NEMOGUĆNOSTI UPORABE WEB STRANICE ILI USLIJED KRŠENJA BILO KOJEG JAMSTVA, SUDJELOVANJA U NATJEČAJU ILI NA DRUGOME MJESTU.
ii. U MAKSIMALNOM OMJERU KOJI DOPUŠTA VAŽEĆI ZAKON, ODGOVORNOST ORGANIZATORA ILI BILO KOJE OSOBE ILI SUBJEKTA UKLJUČENOGA U IGRU KAKO JE NAVEDENO U PRETHODNOJ TOČKI A. IZ BILO KOJEG RAZLOGA BIT ĆE OGRANIČENA NA MAKSIMALNO 10 EURA.
iii. ORGANIZATOR NE POTVRĐUJE NITI JE ODGOVORAN ZA PRECIZNOST ILI POUZDANOST BILO KOJEG MIŠLJENJA, SAVJETA ILI IZJAVE NA WEB STRANICI, KAO NITI ZA UVREDLJIV, KLEVETNIČKI ILI OPSCENI KOMENTAR OBJAVLJEN NA WEB STRANICI.