Samsung je predstavio najsnažniji Galaxy Note dosada!

Samsung je predstavio najsnažniji Galaxy Note dosada!

Na današnjem virtualnom predstavljanju Galaxy Unpacked Samsung je predstavio novi udarni model, Galaxy Note20. On donosi osobnu produktivnost na višu razinu, omogućujući rješavanje svakodnevnih poslovnih obaveza s bilo kojeg mjesta u bilo koje vrijeme.

Samsung navodi kako je Note20 namijenjen za publiku koji žele svoje vrijeme rada i zabave iskoristiti do kraja, dok jači model Note20 Ultra nudi maksimalne performanse i maksimalne mogućnosti za produktivnost.

Kao tri najznačajnija noviteta, Samsung izdvaja novu S Pen olovku, novu Notes aplikaciju te poboljšanu sinkronizaciju s Windows PC-ima.

Nova S Pen olovka nudi još veću preciznost, a nova funkcija Anywhere omogućuje da se jednim pokretom ruke vratite na početnu stranicu ili snimite zaslon. Samsung Notes automatski pretvara neuredni rukopis, nastao na brzinu, u čitljiv digitalni tekst, a također ima mnoštvo novih funkcija. Među njima je i bolje dijeljene bilješki s Windows računalima. Na PC-ima sada ćete moći obaviti gomilu funkcija zbog kojih bi ranije izvadili mobitel: slati poruke, otvarati obavijesti, sinkronizirati fotografije, obavljati pozive...

Sve te funkcije koje smo nabrojali u prethodnom paragrafu nudit će i novi tableti Galaxy Tab S7 i S7+.

Dakako, Note20 nudi još mnoštvo novih mogućnosti. Preko 1000 (tisuću!) Xbox igara će biti dostupne preko usluge Xbox Game Pass Ultimate; među njima će biti Minecraft Dungeons i Gears 5. 8K kamera obećava snimanje videozapisa holivudske kvalitete, pri kojem će se moći snimati zvuk tako da se Note naprosto okrene na onu stranu s koje želite prodorniji zvuk. U kombinaciji s novim bežičnim slušalicama Galaxy Buds Live, novi Note će moći snimati uz jasan i čist zvuk bez obzira na pozadinsku buku.

Poboljšan je i prikaz na Smart TV-ima: ovo je prvi mobitel koji će na njih moći bežično prikazivati sliku, a na mobitelu raditi nešto sasvim drugo; primjerice, igrati online igru s prijateljima dok se na velikom ekranu TV-a vrte spotovi s YouTubea.

Galaxy Note20 i Note20 Ultra, kao i Galaxy Tab S7(+) bit će dostupni od 21. kolovoza 2020., svaki u po tri boje. A za prednarudžbu častimo - bežičnim slušalicama! Ako do 20. kolovoza prednaručite Samsung Galaxy Note20 (u “običnoj” ili 5G izvedbi) na poklon dobivate Galaxy Buds+, a za prednarudžbu Samsung Galaxy Note20 Ultra 5G na poklon dobivate Galaxy Buds Live! Slušalice dolaze na Vašu kućnu adresu!