Samsung predstavio nove modele A serije - A20e, A40, A80

Samsung predstavio nove modele A serije - A20e, A40, A80

Samsung je predstavio nove mobitele Galaxy A20e, A40 i A80 koji su se pridružili poznatim A10, A50 i A70. Novi A80 je posebno zanimljiv, jer ima najbolju selfe kameru na svijetu i prvi pravi fullscreen ekran.

Kako vam zvuči ovaj sklop za okidanje selfiea: 48 MP senzor iza F2.0 objektiva, 8 MP širokokutna te 5 MP ToF kamera? Izvrsno, naravno!

I da, upravo to nudi novi Samsung A80, zahvaljujući rotirajućoj kameri koja spomenuti sklop kamera koristi kao glavne kamere a po potrebi i za selfie kamere.

To je izvrsno rješenje, jer nudi vrhunsku kvalitetu selfie kamere koje su uvijek slabije od glavne stražnje kamere, na svim mobitelima svih proizvođača.

Zahvaljujući tom mehanizmu Samsung Galaxy A80 je i prvi Samsung mobitel s pravim all screen ekranom, bez notcha, rupica ili pilula. Dodatno, ima staklenu stražnju stranu pa je i premium osjećaj na razini flagship modela.

Mehanizam koji otvara i zakreće kameru će trajati godinama i prašina mu neće smetati, kažu u Samsungu.

Glavni benefit, osim izvrsnih selfia, ovakvog uređaja jest što je cijela prednja strana sada zaslon, s minimalnim bezelima. I to kakav – super AMOLED s dijagonalom od čak 6.7″.

Dobre su i ostale specifikacije: čitač otiska prstiju je ispod zaslona, memorije ima u obilju a procesor bi trebao biti novi Snapdragon 730, Vidjet ćemo koji CPU stiže na naše tržište.

Pogledajmo specifikacije novih modela A serije:

Top model A serije ima F2.0 optiku što će u kombinaciji s većim i boljim senzorom davati izvrsne fotografije. Još je nepoznanica koji je senzor unutra, jel li Sony (nešto bolji izbor) ili Isocell.

Osim top modela A serije, Samsung ima jako dobar lineup best buy mobitela koji su zaista konkurentni cijenom, a po nekim parametrima - poput Super AMOLED ekrana - uopće nemaju konkurenciju.

Samsung Galaxy A70

Samsung Galaxy A70 ima klasičan postav kamera, jako dobre specifikacije te zaista raskošnu bateriju. Pogledajmo što donosi:

„Samsung Galaxy A seriju karakteriziraju vrhunska tehnologija i inovacije te napredne značajke koje ih razlikuju od ostalih, dok današnjoj generaciji omogućuju da za uložen novac dobiju najbolje od onoga što im je potrebno – vrhunski zaslon, najbolju kameru i najsnažniju bateriju.”, rekao je Hadrian Baumann, viši potpredsjednik i voditelj prodaje u tvrtki Mobile Electronics Europe.

Novu Galaxy A seriju čini šest različitih pametnih telefona pa korisnici mogu odabrati onaj koji najbolje odgovara njihovom načinu života i platežnim mogućnostima. Uređaji iz Galaxy A linije sadrže sve što je potrebno – najveći i najsvjetliji zaslon za pregledavanje sadržaja, širokokutnu kameru s trostrukim lećama i snažnu bateriju koja ne zahtijeva često punjenje.

Dizajniran za europsko tržište

Galaxy A razvijen je kao odgovor na kontinuirani rast u ovom segmentu i povećana očekivanja korisnika koji traže kvalitetu i inovacije. Kako bi zadovoljio potrebe korisnika na europskom tržištu, Samsung uvodi Galaxy A20e i A40 s vrhunskim inovacijama, uobičajenima za A seriju, i manji zaslon koji odražava snažan trend u prodaji kompaktnih uređaja u Europi.

Galaxy A20e

Galaxy A20e ima 5,8-inčni Infinity-U zaslon, pruža dugotrajnu izvedbu te je dizajniran kako bi održao korak sa svakodnevnim zahtjevima.