Bojler Electrolux EWH 30 SmartInverter Pro 2.0

Šifra
3304024044
Kataloški broj
28242
303,99 EUR
Besplatna dostava Plaćanje do 36 rata
303,99 EUR
Prikaži dostupnost po poslovnicama
Učitavanje ...
  • Isporuka u roku do 7 radnih dana
Prikaži dostupnost po poslovnicama
Učitavanje ...
  • Isporuka u roku do 7 radnih dana

Electrolux EWH 30 SmartInverter PRO 2.0 EU bojler

Tehnologija digital INVERTER
Jedinstvena tehnologija, prvi put implementirana u grijačima vode, ima za cilj smanjiti opterećenje električne mreže i grijaćih elemenata automatskom promjenom snage grijaćih elemenata.

Tehnologija SMART MEMORY
Nakon prvih 7 dana upoznavanja grijača vode sa vašim navikama, više možete ne razmišljati o upravljanju grijačem vode, uređaj će, na temelju vaše upotrebe prije toga, izraditi algoritam prema kojem će raditi u budućnosti - odlučit će sam kada vam treba pripremiti toplu vodu.

Elektronička anoda
Grijači vode serije opremljeni su aktivnom anodom (elektronička anoda). Anoda je titanska šipka i pruža zaštitu od korozije kad god je grijač spojen na napajanje.
Elektronička anoda ne zahtijeva zamjenu, godišnje održavanje i deset puta povećava zaštitu unutarnjih stijenki grijača od korozije.

R-Socket utičnica za Bloetooth Sound
SI kompatibilan je s bežičnim prijenosnim zvučnikom Electrolux Mini beat.

Ugrađeni Wi-Fi
Povezivanje s Wi-Fi mrežom omogućuje daljinsko upravljanje grijanjem vode iz bilo kojeg mjesta u svijetu.
To će vam omogućiti ne samo zagrijavanje vode do vašeg dolaska na potrebnu temperaturu, već i značajno uštedjeti troškove energije.

X-HEAT tehnologija
Sustav "SUHIH" grijaćih elemenata - "X-Heat" je sustav u kojem grijaći elementi nemaju izravan kontakt s vodom.
Grijaći elementi nalaze se u posebnim metalnim kućištima pričvršćenima na prirubnicu u donjem dijelu rezervoara, što ograničava stvaranje kamenca na grijaćim elementima i značajno povećava njihov vijek trajanja.

Sanitarni antibakterijski tretman vode BACTERIA STOP SYSTEM
Sustav profesionalnog antibakterijskog tretmana vode Bacteria Stop System je ciklus toplinskih tretmana (zagrijavanje do 70 °C) vode unutar grijača vode, tijekom kojeg se vegetativni oblici mikroorganizama koji se nalaze u vodi i aktivno razmnožavaju kada uređaj ne koristi se dugo vrijeme.

Način rada protiv smrzavanja
Automatsko održavanje temperature u rezervoaru ne niže od + 4 °C.

Sigurnosni sustav na više razina
SI ima višestupanjski sigurnosni sustav. Poseban termostat sprječava zagrijavanje vode iznad 75 °C. Sigurnosni odvodni ventil štiti uređaj od previsokog tlaka, a uređaj za zaostalu struju na električnom kabelu štiti od curenja električne energije.

Svestranost grijača vode i zaslona
Grijači vode serije univerzalni su u instalaciji: mogu se instalirati okomito i vodoravno, što otvara velike mogućnosti za odabir prikladnog mjesta u prostoriji.
Zbog svog modernog ravnog oblika i kompaktnih dimenzija, grijači vode nije teško postaviti u bilo koju prostoriju male veličine.

Podešavanje tajmera
Sada grijači vode Electrolux pružaju mogućnost postavljanja tajmera ili odgođenog grijanja - uređaj će samostalno izračunati vrijeme zagrijavanja vode prema korisničkim postavkama, uključiti unaprijed i započeti grijanje. Samo postavite vrijeme u kojem vam je potrebna topla voda.

Tri načina snage
Funkcija pola snage može se odabrati na upravljačkoj ploči. Omogućuje vam uštedu energije i korištenje uređaja u prostorijama s ograničenom mrežnom snagom, na primjer, u vikendici.
Nakon podešavanja pune snage aktivira se funkcija brzog zagrijavanja na zadanu temperaturu.

Inteligentno upravljanje
Pomoću upravljačke tipke i LED zaslona možete postaviti željenu temperaturu grijanja s točnošću od 1 °C. Tijekom zagrijavanja, trenutna temperatura unutar grijača vode bit će prikazana na LED zaslonu.

Ekološki način rada
Model SI ima funkciju ekološkog načina rada u kojem će se voda zagrijati na temperaturu od oko 55 °C. Na ovoj temperaturi radni vijek grijaćeg elementa raste, voda se dezinficira i kamenac se praktički ne stvara.


Tehničke informacije:
Serija: SI EEC
Wi-Fi Control: Da
Nazivni volumen: 30 l
Electronic anode: Da
Broj načina grijanja: 3
Dimenzije (ŠxDxV) : 43.5 x 26 x 63.5 cm
digital INVERTER technology: Da
SMART MEMORY technology: Da
Upravljanje putem mobilne aplikacije putem Wi-Fi-ja: Da
Sustav "suhih" grijaćih elemenata (Cijevni grijaći element (TEN)): Da

Specifikacije
Proizvođač Electrolux
Kratki opis Volumen: 30 L, vrijeme zagrijavanja: 82 min, maks. temp. grijanja vode: 75°C, razine snage: 700/1300/2000W.
Maksimalni broj rata 36
Snaga (W) 2000
Volumen (l) 30.00
Energetski razred A
Jamstvo 2 Godine

Upit

Max3 upit

Pošaljite B2B upit

Ako ste zainteresirani za dodatne popuste za tvrtku i bolje uvjete financiranja/najma uređaja slobodno nam se obratite, a mi ćemo vam odgovoriti u najkraćem mogućem roku.