Bojler Electrolux EWH 80 SI SE EEC sivi

Šifra
3304024042
Kataloški broj
28239
470,99 EUR
Besplatna dostava Plaćanje do 36 rata
470,99 EUR
Prikaži dostupnost po poslovnicama
Učitavanje ...
  • Trenutno nije raspoloživo
Prikaži dostupnost po poslovnicama
Učitavanje ...
  • Trenutno nije raspoloživo

Electrolux EWH 80 SI SE EEC bojler

Tehnologija digital INVERTER - Jedinstvena tehnologija, prvi put implementirana u grijačima vode, ima za cilj smanjiti opterećenje električne mreže i grijaćih elemenata automatskom promjenom snage grijaćih elemenata.

Tehnologija SMART MEMORY - Ovo je tehnologija za pamćenje korisničkih navika. Nakon prvih 7 dana upoznavanja grijača vode sa vašim navikama, više možete ne razmišljati o upravljanju grijačem vode, uređaj će, na temelju vaše upotrebe prije toga, izraditi algoritam prema kojem će raditi u budućnosti - odlučit će sam kada vam treba pripremiti toplu vodu.

Elektronička anoda - Grijači vode serije opremljeni su aktivnom anodom (elektronička anoda). Anoda je titanska šipka i pruža zaštitu od korozije kad god je grijač spojen na napajanje.
Elektronička anoda ne zahtijeva zamjenu, godišnje održavanje i deset puta povećava zaštitu unutarnjih stijenki grijača od korozije.

R-Socket utičnica za Bloetooth Sound - SI kompatibilan je s bežičnim prijenosnim zvučnikom Electrolux Mini beat.

Ugrađeni Wi-Fi - Povezivanje s Wi-Fi mrežom omogućuje daljinsko upravljanje grijanjem vode iz bilo kojeg mjesta u svijetu. To će vam omogućiti ne samo zagrijavanje vode do vašeg dolaska na potrebnu temperaturu, već i značajno uštedjeti troškove energije.

X-HEAT tehnologija - Sustav "SUHIH" grijaćih elemenata - "X-Heat" je sustav u kojem grijaći elementi nemaju izravan kontakt s vodom. Grijaći elementi nalaze se u posebnim metalnim kućištima pričvršćenima na prirubnicu u donjem dijelu rezervoara, što ograničava stvaranje kamenca na grijaćim elementima i značajno povećava njihov vijek trajanja.

Sanitarni antibakterijski tretman vode BACTERIA STOP SYSTEM - Sustav profesionalnog antibakterijskog tretmana vode Bacteria Stop System je ciklus toplinskih tretmana (zagrijavanje do 70 °C) vode unutar grijača vode, tijekom kojeg se vegetativni oblici mikroorganizama koji se nalaze u vodi i aktivno razmnožavaju kada uređaj ne koristi se dugo vrijeme.

Način rada protiv smrzavanja - Automatsko održavanje temperature u rezervoaru ne niže od + 4 °C.
Sigurnosni sustav na više razina - SI ima višestupanjski sigurnosni sustav. Poseban termostat sprječava zagrijavanje vode iznad 75 °C. Sigurnosni odvodni ventil štiti uređaj od previsokog tlaka, a uređaj za zaostalu struju na električnom kabelu štiti od curenja električne energije.

Svestranost grijača vode i zaslona - Grijači vode serije univerzalni su u instalaciji: mogu se instalirati okomito i vodoravno, što otvara velike mogućnosti za odabir prikladnog mjesta u prostoriji.

Zbog svog modernog ravnog oblika i kompaktnih dimenzija, grijači vode nije teško postaviti u bilo koju prostoriju male veličine.
Također možete promijeniti orijentaciju zaslona postavljajući ga okomito ili vodoravno.

Podešavanje tajmera - Sada grijači vode Electrolux pružaju mogućnost postavljanja tajmera ili odgođenog grijanja - uređaj će samostalno izračunati vrijeme zagrijavanja vode prema korisničkim postavkama, uključiti unaprijed i započeti grijanje. Samo postavite vrijeme u kojem vam je potrebna topla voda.

Tri načina snage - Funkcija pola snage može se odabrati na upravljačkoj ploči. Omogućuje vam uštedu energije i korištenje uređaja u prostorijama s ograničenom mrežnom snagom, na primjer, u vikendici. Nakon podešavanja pune snage aktivira se funkcija brzog zagrijavanja na zadanu temperaturu.

Inteligentno upravljanje - Pomoću upravljačke tipke i LED zaslona možete postaviti željenu temperaturu grijanja s točnošću od 1 °C. Tijekom zagrijavanja, trenutna temperatura unutar grijača vode bit će prikazana na LED zaslonu.

Ekološki način rada - Model SI ima funkciju ekološkog načina rada u kojem će se voda zagrijati na temperaturu od oko 55 °C. Na ovoj temperaturi radni vijek grijaćeg elementa raste, voda se dezinficira i kamenac se praktički ne stvara.


Tehničke informacije:
Serija:SI EEC
Nazivni volumen:80 l
Wi-Fi Control:Wi-Fi
Dimenzije (ŠxDxV): 55.5 x 35 x 92 cm
Upravljanje putem mobilne aplikacije putem Wi-Fi-ja:da
Sustav "suhih" grijaćih elemenata (Cijevni grijaći element (TEN)):da
Control Digitalna tehnologija INVERTER-a:digital INVERTER technology
SMART MEMORY tehnologija:SMART MEMORY technology
Elektronička anoda:Electronic anode

Specifikacije
Proizvođač Electrolux
Kratki opis Volumen 80 L, X-Heat - sustav suhih grijaćih elemenata, Digital INVERTER tehnologija glatke promjene snage, Wi-Fi, kontrola putem mobilne aplikacije
Maksimalni broj rata 36
Volumen (l) 80.00
Energetski razred B
Jamstvo 2 Godine

Upit

Max3 upit

Pošaljite B2B upit

Ako ste zainteresirani za dodatne popuste za tvrtku i bolje uvjete financiranja/najma uređaja slobodno nam se obratite, a mi ćemo vam odgovoriti u najkraćem mogućem roku.