Call of Duty: Modern Warfare Remastered Standalone Xbox One

Šifra
3202082115
Kataloški broj
88075EN
Posebna pogodnost za HT korisnike sa instaliranom Moj telekom aplikacijom u periodu od 1.12. do 31.12.2020.g.Provjerite svoj popust u samoj aplikaciji,klikom na banner "dodatne pogodnosti kod naših partner" na naslovnici same aplikacije. Popusti vrijede za sve oblike plaćanja i ne zbrajaju se sa drugim aktivnim promo popustima.
149,00 kn
Dostupnost ovog artikla
  • Trenutno nedostupno

Jedna od najcjenjenijih igara u povijesti, Call of Duty 4 Modern Warfare, vraćena je, preuređena u istinskoj visokoj razlučivosti koja sadrži poboljšane teksture, fizički utemeljeno prikazivanje, visoko-dinamičko osvjetljenje dometa i još mnogo toga što će obožavateljima donijeti iskustvo nove generacije.


Razvijen od strane Infinity Ward, nagrađivani Call of Duty 4 Modern Warfare postavio je novi standard nakon objavljivanja za intenzivnu, kinematografsku akciju, istovremeno dobivši univerzalnu pohvalu kao jednu od najutjecajnijih videoigara svih vremena. Sada fanovi mogu ponovno provesti jednu od najslavnijih kampanja svih vremena, koja uključuje fanovima omiljene misije, poput „All Ghillied Up“, „Charlie don’t Surf“ i „Crew Expendable“.


Uz to, igrači se mogu udružiti s prijateljima u prilagodljivim, klasičnim akcijama za više igrača s igrom koja je uvela sposobnost Prestigea dok otključavate oružje, perkove i još mnogo toga. Igrajte na 10 fanovima poznatim mapa kao što su "Crash", "Backlot" i "Crossfire".


Napomena: zahtijeva preuzimanje sadržaja putem interneta

Specifikacije
Kratki opis Shooter, PEGI 18+, 2017, PS4, Activision
Preorder Ne

Upit

Max3 upit

Najam artikla

Dragi korisniče,

hvala na interesu za poslovni najam ovog artikla. Za više informacija o pogodnostima poslovnog najma, kliknite na sliku iznad.

Molimo Vas unesite sljedeće podatke ne bi li što brže i efikasnije obradili Vaš upit: