Čaša Philips Avent SCF798/01 zelena, sa slamkom

Šifra
3811080007
Kataloški broj
SCF798/01
Od 1.7. do 31.7., ostvari 20% popusta u svim trgovinama ili webshopu uz promo kod AVENT20. Vrijedi za plaćanja do 12 rata i ne zbraja se sa drugim promo popustima.
11,99 EUR
Dodatnih 20% uz promo kod
Plaćanje do 36 rata
11,99 EUR

Dostupni promo kodovi (web/trgovine)

Promo kod
Popust
Ušteda
Valjanost koda
AVENT20
20%
2,40 EUR
01.07.2024. - 31.07.2024. Do 31.07.2024.
Od 1.7. do 31.7., ostvari 20% popusta u svim trgovinama ili webshopu uz promo kod AVENT20. Vrijedi za plaćanja do 12 rata i ne zbraja se sa drugim promo popustima.
Prikaži dostupnost po poslovnicama
Učitavanje ...
  • Web narudžbe - Isporuka odmah
PROMO %
Prikaži dostupnost po poslovnicama
Učitavanje ...
  • Web narudžbe - Isporuka odmah

Donji dio slamke savijen je radi lakšeg pijenja do posljednjeg gutljaja
Donji dio slamke savijen je kako bi slamka lako dosezala tekućinu, što omogućuje pijenje u prirodnom položaju za pijenje.
Integrirani ventil i preklopni poklopac sprječavaju prolijevanje
Slamka ima integrirani ventil koji sprječava prolijevanje. Preklopni poklopac štiti slamku i sprječava prolijevanje dok je dijete u pokretu.
Manje dijelova – jednostavno sastavljanje i čišćenje (može se prati u perilici posuđa)
Philips Avent čašica sa savitljivom slamkom lako se može sastaviti i rastaviti. Svi dijelovi mogu se praktično prati u perilici posuđa.
Zdrav razvoj oralne šupljine
Philips Avent čašica sa savitljivom slamkom omogućuje zdrav razvoj oralne šupljine i vježba mišiće usta, razvijajući oralnu snagu.* Razvijena je u suradnji sa stručnjacima kako bi bila naša najbolja čašice sa slamkom.*
Philips Avent čašice prate razvoj djeteta
Učenje samostalnog pijenja ključni je korak u djetetovom razvoju. Podržavamo djetetov put ka samostalnom pijenju, pomažući u lakšem prijelazu s dojenja ili bočice na otvorenu čašicu. Sukladno savjetima zdravstvenih stručnjaka, naša različita rješenja sa sisačima, mekim i tvrdim usnicima, slamkama i mogućnošću pijenja cijelim rubom (360°) prate djetetov razvoj i potiču njegove novostečene motorne sposobnosti i vještine pijenja. Naša rješenja vrhunske kvalitete razvijena su uzimajući u obzir praktičnost i higijenu.
Konturirani oblik i protuklizna tekstura za lako držanje
Čašica od 10 oz savršene je veličine da omogući djetetu hidrataciju tijekom cijelog dana i tijekom aktivnog razdoblja. Dizajn preklopnog poklopca održava slamku čistom dok je dijete u pokretu. Konturirani oblik čašice i protuklizna tekstura olakšavaju držanje i zahvaćanje malim rukama, što vašem djetetu omogućuje da s pouzdanjem razvija vještine samostalnog pijenja.
Tehničke specifikacije
Veličina čašice:
10 oz / 300 ml: Da
Država podrijetla:
Indonezija: Da
Što se nalazi u paketu:
Čašica: 1
Preklopni poklopac: 1
Slamka: 1
Faze razvoja:
Faza razvoja: 12+ mjeseci


 


 

Specifikacije
Proizvođač Avent Philips
Kratki opis 300ml, 12+ mj
Maksimalni broj rata 36

Upit

Max3 upit

Pošaljite B2B upit

Ako ste zainteresirani za dodatne popuste za tvrtku i bolje uvjete financiranja/najma uređaja slobodno nam se obratite, a mi ćemo vam odgovoriti u najkraćem mogućem roku.