Četkica za zube OralB nastavak CROSS ACTION 4 WHITE

Šifra
3404060056
Kataloški broj
1011002768
20,56 EUR154,91 kn (-13%)  Najniža cijena unutar 30 dana od provedbe akcije 17,90 EUR134,87 kn
Ušteda 2,66 EUR20,04 kn
Plaćanje do 36 rata
20,56 EUR154,91 kn
  • Web narudžbe - Isporuka odmah
  • Web narudžbe - Isporuka odmah

Opis proizvoda:


Kao jedna od premium zamjenskih glava za zubne četkice Oral-B, CrossAction ima precizno nakošena vlakna pod kutem od 16 stupnjeva.


Ona ciljano uklanjaju do 100% više zubnih naslaga u usporedbi s običnom klasičnom zubnom četkicom.


Ove poboljšane glave Oral-B CrossAction koriste tehnologiju CleanMaximiser koja zelena vlakna pretvara u žuta te tako osigurava optimalne performanse glave četkice i najbolje čišćenje.


Jedinstvena vlakna dopiru duboko između zubi te uklanjaju zubne naslage i čiste cijelu usnu šupljinu bolje od obične klasične zubne četkice.


Ove su glave kompatibilne sa svim drškama Oral-B osim Pulsonic i iO.


Vlakna su nakošena pod idealnim kutom od 16 stupnjeva što im omogućava da dopru duboko između zubi i očiste zubne naslage.


Stomatolozi preporučuju mijenjanje glave četke svaka 3 mjeseca za najbolje čišćenje


Najnaprednije svakodnevno čišćenje
Signalizira kada je vrijeme za promjenu u skladu s preporukama stomatologa


Okrugla glava bolje čisti: uklanja do 100 % više zubnih naslaga*
Legendarna okrugla glava četkice okružuje svaki zub te s lakoćom čisti čak i mjesta koja su teško dostupna zubnim četkicama s duguljastom glavom, kao što su one obične ili sonične. Vlakna na glavi četkice CrossAction postavljena su pod kutom od 16° pa lijepo okružuju svaki zub i dubinski čiste međuzubni prostor.
*u usporedbi s klasičnom zubnom četkicom


Najbolje za kompletno čišćenje usne šupljine*
Vlakna glave četkice CrossAction Oral-B postavljena su pod kutom od 16 stupnjeva kako bi mogla prodrijeti duboko – čak u međuzubni prostor – i ukloniti do 2x više naslaga od obične klasične zubne četkice.
*osim četkice Oral-B iO


Za maksimalnu učinkovitost pranja zubi
Stomatolozi preporučuju zamjenu glave zubne četkice svaka tri mjeseca. Usavršene glave četkice Oral-B 3D White opremljene su tehnologijom vlakana CleanMaximiser koja mijenja boju vlakana iz zelene u žutu kao podsjetnik da je potrebno zamijeniti glavu četkice kako bi se održala vrhunska čistoća zubi.*
*u odnosu na običnu klasičnu zubnu četkicu

Specifikacije
Proizvođač OralB
Kratki opis CROSS ACTION x4 kom - vlakna četkice ukošena u suprotnim smjerovima od 16 stupnjeva - učinkovito uklanjanje zubnih naslaga
Jamstvo Null

Upit

Max3 upit

Pošaljite B2B upit

Ako ste zainteresirani za dodatne popuste za tvrtku i bolje uvjete financiranja/najma uređaja slobodno nam se obratite, a mi ćemo vam odgovoriti u najkraćem mogućem roku.