Četkica za zube Philips Sonicare HX6352/42 Kids, Pink+ HX6352/42 Kids, Pink

Šifra
3808010060
Kataloški broj
HX6352/42 + HX6352/42
3 godine jamstva = kupnjom ovog modela ostvari 2 godine redovnog tvorničkog jamstva, a registracijom na www.philips.hr ostvari dodatnu 1 godinu jamstva. Vrijedi do 31.12.2023.
Od 15.09.-31.10.2023. ili do isteka zaliha uz kupnju, na poklon dobivate Sparkly plišanu igračku. Igračka se šalje naknadno na adresu kupca u roku 7 dana od kupnje ili se može pokupiti u SD dućanu tjedan dana nakon kupovine uz prethodnu najavu.
89,99 EUR678,03 kn
Besplatna dostava Plaćanje do 36 rata
89,99 EUR678,03 kn
  • Web narudžbe - Isporuka odmah
  • Web narudžbe - Isporuka odmah

Philips Sonicare For Kids - Sonična električna četkica za zube HX6352/42
Interaktivna sonična snaga. Zabavnije pranje zuba
Zabavite djecu dok uče prati zube. Četkica za zube Sonicare For Kids tvrtke Philips s podrškom za Bluetooth omogućuje interakciju putem zabavne aplikacije koja će djeci pomoći da bolje i duže peru zube. Djeca će se zabaviti učeći tehnike koje će zadržati cijeli život.


Interaktivna aplikacija djecu potiče na četkanje zuba
Aplikacija Sonicare For Kids tvrtke Philips uskladit će se sa soničnom četkicom za zube vašeg djeteta i pomoći mu da nauči više o oralnoj higijeni kroz igru. Demonstrator će vaše dijete potaknuti da četka dulje i kvalitetnije. Svaka sesija započinje jasnim vizualnim uputama o pravilnim tehnikama četkanja, a monitor napretka aplikacije prati ukupne rezultate. Djeca uče kroz zabavu, a roditelji mogu pratiti napredak djece.


98 % ispitanih smatra kako je lakše djecu potaknuti na dulje i kvalitetnije četkanje*
Uz četkicu i aplikaciju Sonicare For Kids tvrtke Philips, djeca mogu otkriti kako pravilno četkati zube. Aplikacija će se sinkronizirati sa soničnom četkicom vašeg djeteta putem Bluetooth veze i omogućiti prikaz pravilnih tehnika četkanja i praćenje rezultata. Djeca mogu vidjeti koliko kvalitetno četkaju, a za pravilno četkanje dobivaju nagrade. Aplikacija je obrazovna i učinkovita, a 98 % ispitanih roditelja smatra kako potiče na dulje i bolje četkanje. Tako djeca na zabavan način mogu razviti zdrave navike njege usne šupljine koje će zadržati cijeli život.


Uzbudljive nagrade za uspješno četkanje
Četkica i aplikacija Sonicare For Kids tvrtke Philips četkanje zuba čini zabavnim. Glavni protagonist aplikacije ljupki je Sparkly, koji jako voli imati čiste zube. Djeca se brinu za Sparklija, a demonstrator iz aplikacije potiče ih na dulje i bolje četkanje. Sa svakim boljim četkanjem, Sparkly je sve sretniji i svako se uspješno četkanje nagrađuje. Djeca mogu otključati dodatke pomoću kojih mogu prilagoditi Sparklija ili pak mogu osvojiti hranu za Sparklija, koji je ljubitelj zdrave prehrane. Osim toga, roditelji mogu i sami birati nagrade koje će aplikacija dodjeljivati.


Pratite vrijeme četkanja čak i bez upotrebe aplikacije
Uz četkicu Sonicare For Kids tvrtke Philips s podrškom za Bluetooth, značajka Quadpacer iz aplikacije prati četkanje u stvarnom vremenu. Prepoznaje početak četkanja, pauze i završetak. Zahvaljujući integriranoj memoriji i vremenskoj oznaci na drški četkice, možete spremiti pojedinosti do 20 četkanja ako ne koristite aplikacije. Kad sljedeći put uparite aplikaciju i dršku, detalji tih četkanja sinkronizirat će se s kalendarom aplikacije. Možete uživati u nagradama za uspješno četkanje, a vaše dijete može jednostavno pratiti svoj napredak.


KidTimer i KidPacer za cjeloživotno pravilno četkanje
Kako bi se potaknula ispravna rutina četkanja, električna četkica za zube Sonicare For Kids tvrtke Philips s podrškom za Bluetooth povezuje se s aplikacijom i pomaže djeci postupno produljiti vrijeme četkanja. Cilj je postići dvije minute, vrijeme koje stomatolozi preporučuju. Kada koristite aplikaciju, djeca mogu oponašati demonstratora za četkanje iz aplikacije dok pažljivo četka svaki dio svoje usne šupljine. Demonstrator za četkanje poticat će vaše dijete da provede više vremena u svakom kvadrantu usta. Dijete će za produljenje četkanja nagraditi Sparkly, koji je sretan zbog svojih uistinu čistih zuba. To je zabavna vježba s ciljem postizanja cjeloživotnog pravilnog četkanja.


Dinamičnim čišćenjem tekućina se usmjerava na područje između zuba
Dok djeca uče četkati, naša sonična tehnologija brine se za ostalo. Jedinstvena dinamična električna četkica za zube Sonicare tvrtke Philips nježno i učinkovito doseže područje duboko između zuba i uzduž linije desni. Uz preko 500 poteza u sekundi, sonična snaga čišćenja kompenzira manjkavost tehnike djece koja se tek uče četkati. Zbog te tehnologije, četkica za zube Sonicare For Kids tvrtke Philips do 75 % je učinkovitija od ručnih četkica, što rezultira uspješnijim pregledima.


Zabavne naljepnice koje se mogu mijenjati radi lakše prilagodbe
Zabavne naljepnice za dršku djeci omogućavaju odabir izgleda svoje četkice za zube. Uz osam izmjenjivih dizajna na svakoj kutiji sonične četkice za zube, djeca izgled svoje četkice mogu mijenjati kad god požele. U kombinaciji s mogućnošću prilagodbe izgleda lika iz aplikacije, iskustvo Sonicare For Kids tvrtke Philips svodi se na učinkovitu njegu usne šupljine i zabavno četkanje.


2 načina rada za djecu omogućuju nježno i učinkovito čišćenje
Uz dva načina rada prilagođena djeci ova snažna četkica za zube osigurava ispravno čišćenje za djecu različitih dobi – način rada male brzine za mlađu djecu i način rada za stariju djecu.


Dostupne su 2 veličine glave četkice
Ova električna četkica za zube Sonicare tvrtke Philips ima glave četkice u dvije veličine koje su posebno dizajnirane za nježno čišćenje i zaštitu zuba kako rastu


Dizajn za dobre mogućnosti držanja za roditelje i djecu
Ergonomski dizajn omogućava djeci da četkaju zube sama ili sa svojim roditeljima. Svaka četkica za zube Sonicare For Kids tvrtke Philips ima pametno dizajniranu dršku koja roditeljima i djeci omogućava zajedničko četkanje. Čvrsta drška malim dlanovima omogućava jednostavno pomicanje četkice, a zbog dugačkog dizajna, roditelji prema potrebi mogu pomoći. Čvrsta drška djeci omogućava pohranu četkice u uspravnom položaju ili nanošenje paste za zube dok je četkica položena.


Gumirana glava četkice dizajnirana je za zaštitu mladih zuba
Gumirana glava četkice ove električne četkice za zube dizajnirana je da pomogne u zaštiti dječjih zuba


Četkica koju stomatolozi biraju za svoju djecu
91 % stomatologa preferiraju Sonicare For Kids tvrtke Philips za svoju djecu****


Tehničke specifikacije
Načini rada
Jačine načina rada 2


Predmeti u kompletu
Drška 1 Sonicare for Kids Connected
Glave četkice
1 standardna Sonicare for Kids
1 kompaktna Sonicare for Kids
Naljepnice 8 naljepnica za osobnu prilagodbu
Punjač 1


Kompatibilnost
Android kompatibilnost
Android telefoni
Tableti s podrškom za Bluetooth 4.0
iOS kompatibilnost
iPhone 4S ili noviji
iPad 3. gen. ili noviji
s operacijskim sustavom iOS7


Radne značajke čišćenja
Odlične radne značajke
75 % učinkovitija*
Brzina
Do 62.000 poteza četkice u minuti
Mjerač vremena
KidTimer i Quadpacer
Prednosti za zdravlje
Za zdrave navike oralne higijene


Jednostavnost uporabe
Indikator baterije
Indikator baterije prikazuje status baterije
Sustav glave četkice
Glave četkice lako se postavljaju pritiskom
Vrijeme četkanja
Do 3 tjedna**
Drška
Gumena drška za ugodno rukovanje
Tanak ergonomski dizajn
Zaslon
Osvijetljeni zaslon


Tehničke specifikacije
Baterija
Može se puniti
Vrijeme rada (puna baterija do pražnjenja)
Do 2 tjedna
Vrsta baterije
Linij-ionska


Dizajn i završna obrada
Boja 1
Ružičasta
Boja 2
Ružičasta


Servis
Jamstvo
2-godišnje ograničeno jamstvo


Napajanje
Napon
110 – 220 V

Specifikacije
Proizvođač Philips
Kratki opis roza+roza , 4 nastavka, 2 načina rada, spajanje na aplikaciju, 8 naljepnica za svaku četkicu
Maksimalni broj rata 36
Jamstvo 2 Godine

Upit

Max3 upit

Najam artikla

Dragi korisniče,

hvala na interesu za poslovni najam ovog artikla. Za više informacija o pogodnostima poslovnog najma, kliknite ovdje.

Molimo Vas unesite sljedeće podatke ne bi li što brže i efikasnije obradili Vaš upit: