Crash Bandicoot N. Sane Trilogy 2.0 PS4

Šifra
3202050324
Kataloški broj
1067542
29,99 EUR225,96 kn
Plaćanje do 36 rata
29,99 EUR225,96 kn
  • Web narudžbe - Isporuka odmah

B2B ponude ili financiranje/najam

Imate tvrtku i želite pristup povoljnijim cijenama i posebnim financijskim opcijama za vaše poslovanje? Ne tražite dalje!

Tu smo da vam olakšamo poslovanje.

  • Web narudžbe - Isporuka odmah

Info: legendaran Crash je dobio HDR sliku i novi level!

Zašto igrati: Crash Bandicoot je pokrenuo revoluciju na Playstation konzoli, i sigurni smo da će i danas biti jednako zabavan i atraktivan

U to doba, imao sam Sega Saturn konzolu. Koja je na papiru bila snažnija od Sony Playstationa 1, uz to Sega je bio brand a Sony tek početnik u svijetu gaminga. I onda sam vidio Crash Bandicoot, prodao Segu i kupio plejku... Da, Crash je bio fenomenalan.

Blentavi vuk koji se bori piruetama, prekrasno okružje i zarazna igrivost prikovali su nas za titrave televizore i Playstation konzolu.

Sadržajno, dobit ćete remasteriranu trilogiju originalne prve tri legendarne Crash Bandicoot igre, sa grafikom za PS4 / Pro konzole.

Super je što će igra raditi u nativnoj 4K rezoluciji (dakle, bez upscalinga) pri super glatkih 60 FPS-a. Pogledajte kako to lijepo izgleda...

Specifikacije
Proizvođač Activision
Kratki opis Dječja/obiteljska, PEGI 3+, 2018, PS4, Activision
Žanr Dječje/obiteljske
Dobna granica 3+
Sezona igre 2018
Preorder N

Upit

Max3 upit

Pošaljite B2B upit

Ako ste zainteresirani za dodatne popuste za tvrtku i bolje uvjete financiranja/najma uređaja slobodno nam se obratite, a mi ćemo vam odgovoriti u najkraćem mogućem roku.