Crash Bandicoot N. Sane Trilogy Switch

Šifra
3202090097
Kataloški broj
1067544
39,68 EUR298,97 kn
Besplatna dostava Plaćanje do 36 rata
39,68 EUR298,97 kn

Najam uz Grenke

1,03 EUR7,76 kn/mj+pdv/mj+pdv * prikaz okvirne rate najma putem GRENKE leasinga na 36 mj. Pošaljite upit

Crash™ se vratio!
Vaš omiljeni tobolčar, Crash Bandicoot™, se vratio! On je poboljšan, opčinjen i spreman za ples s kolekcijom igara N. Sane Trilogy. Sada možete doživjeti Crash Bandicoot kao nikada prije. Vrti se, skači, lupaj i ponavljaj dok se upuštaš u epske izazove i avanture kroz tri igre koje su sve započele, Crash Bandicoot™, Crash Bandicoot™ 2: Cortex Strikes Back i Crash Bandicoot™ 3: Warped. Ponovno proživite sve svoje omiljene Crash trenutke u njihovoj potpuno remasteriranoj grafičkoj slavi i pripremite se staviti malo UMPH u svoj WUMP!


Crash Bandicoot™ N. Razina olujnog uspona Sane Trilogy
Doživite ozloglašenu razinu Stormy Ascent iz originalne igre Crash Bandicoot. Prethodno nedovršena i neobjavljena, ova će razina izazvati čak i najokorjelije obožavatelje Crasha! Imate li sve što je potrebno da se uhvatite u koštac s brzim uvlačećim koracima, laboratorijskim pomoćnicima koji bacaju bočice, letećim pticama, pokretnim platformama i željeznim šiljcima?


Crash Bandicoot N. Sane Trilogy Future Tense Level
Igrajte prvu NOVU razinu izgrađenu za igranje originalne trilogije u gotovo 20 godina. Crpeći inspiraciju iz isječka "Waterfall Level" iz prve igre Crash Bandicoot, Future Tense sadrži nekoliko zagonetki s izvorne razine postavljene u futurističkom okruženju iz Crash Bandicoot 3: Warped. Otkrijte potpuno novu razinu težine za Crash Bandicoot N. Sane Trilogy dok izbjegavate rakete, uništavate robote i preskačete lasere dok se uspinjete na masivni futuristički neboder.

Specifikacije
Proizvođač Activision
Kratki opis Dječja/obiteljska, PEGI 3+, 2018, Nintendo, Activision
Maksimalni broj rata 36
Žanr Dječje/obiteljske
Dobna granica 3+
Sezona igre 2018
Preorder N

Upit

Max3 upit

Najam artikla

Dragi korisniče,

hvala na interesu za poslovni najam ovog artikla. Za više informacija o pogodnostima poslovnog najma, kliknite ovdje.

Molimo Vas unesite sljedeće podatke ne bi li što brže i efikasnije obradili Vaš upit: