Creed: Rise to Glory VR PS4

Šifra
3202052202
Kataloški broj
CREEDVRPS4
149,00 kn
Web narudžbe - Isporuka odmah

Da li imate što je potrebno da biste postali prvak? Doživite adrenalinsko iskustvo boksa uz filmsko uzbuđenje blockbustera u filmu Creed: Rise to Glory ™. Vi ste Adonis Creed, koji se bori za uspostavljanje svog nasljeđa u ringu. Borite se s najboljim svjetskim protivnicima u ovom intenzivnom VR boksačkom iskustvu koje vam omogućuje da trenirate, borite se i pobijedite poput Creeda.


Aktivan boks 1: 1
Izvodite udarce i manevre obrane koji odgovaraju vašem boksačkom stilu za istinsku, zadovoljavajuću borbu.


Proživite svoj naslijeđeni
Trenirajte s legendarnim Rockyjem Balboom i dokažite svoju vrijednost protiv kultnih boraca koji žele završiti vaše boksačko naslijeđe prije nego što prvi put zamahnete.


Sveobuhvatno kino iskustvo
Osjetite uzbuđenje i adrenalin borbi s visokim ulozima s reaktivnim komentatorima, realnim vizualnim efektima, dinamičnom glazbom i nokaut animacijama.


Više načina igre
Odaberite svoj put s načinom karijere temeljenim na priči, uđite u formu s Treningom i stvorite vlastite mečeve u Freeplayu.


Online PvP
Borba je postala puno osobnija. Odaberite svog prvaka, a zatim postavite prilagođenu borbu s prijateljem ili pronađite svoje konkurente u Quick Matchu. Precizno praćenje gornjeg dijela tijela osigurava da svaki udarac sjedne na mjesto - i protivniku i vama samima.


*PlayStation VR nije namijenjen djeci mlađoj od 12 godina. PlayStation VR i PlayStation Camera su potrebni. VR igre mogu kod nekih igrača uzrokovati bolest kretanja.


Da biste ovu igru igrali na PS5, vaš će sustav možda trebati ažurirati na najnoviji sistemski softver. Iako se ova igra može igrati na PS5, neke značajke dostupne na PS4 možda neće biti dostupne. Za više pojedinosti pogledajte PlayStation.com/bc.


Internetske značajke zahtijevaju račun i podliježu uvjetima pružanja usluge i važećim pravilima o privatnosti (playstationnetwork.com/terms-of-service & playstationnetwork.com/privacy-policy).


Softver podložan licenci (us.playstation.com/softwarelicense).


Jednokratna naknada za licencu za igranje na primarnom PS4 ™ sustavu i ostalim PS4 ™ sustavima kada ste prijavljeni s tim računom.

Specifikacije
Proizvođač Survious
Kratki opis Sport, PEGI 16+, 2019, samo za VR, PS4
Žanr Sport
Dobna granica 16+
Sezona igre 2019
VR podrška samo za VR
Preorder Ne

Upit

Max3 upit

Najam artikla

Dragi korisniče,

hvala na interesu za poslovni najam ovog artikla. Za više informacija o pogodnostima poslovnog najma, kliknite ovdje.

Molimo Vas unesite sljedeće podatke ne bi li što brže i efikasnije obradili Vaš upit: