Daska za rezanje Nikki Amsterdam Rubberwood Small, kaučukovac

Šifra
3411060020
Kataloški broj
NIKKI-BOARDRUBBERWOOD-S
NAPOMENA: Rok isporuke ovog artikla je 15 radnih dana.
599,00 kn
uz besplatnu dostavu i mogućnost plaćanja do čak 36 rata bez kamata! Već od 16,64 kn mjesečno!
Dostupnost ovog artikla
Isporuka u roku do 10 radnih dana

Nikki.Amsterdam obožava zabavu! I naravno da zabava nije potpuna bez grickalica. Naš novi The.Board ručno je izrađen od Rubberwooda. Osim lijepog ručno izrađenog dizajna The.Board i mogućnosti jednostavnog posluživanja grickalica i pića, ovaj The.Board ima i dodatnu funkciju! Ova se daska može koristiti i u kuhinji za rezanje. Ukratko, novi proizvod uz dodatnu upotrebu. Idealno za zabave ili samo tijekom kuhanja.


The.Board Rubberwood S
Gumeno drvo
Ručke od bivolje kože
Ručno izrađena daska za posluživanje i rezanje
Brendirani logotip NA
Veličina: 50 X 17,5 X 4 cm


Daska za rezanje i posluživanje
Gumeno drvo je drvo kaučkovac/Rubberwood i prepoznato je kao jedno od najekološkijih šuma na svijetu. Rubberwood odlikuje lijepa svijetla boja, mogućnost rada na njemu, a drvo je također vrlo stabilno. Koristite The.Board za posluživanje ukusnih grickalica i / ili pića ili ga upotrijebite kao dasku za rezanje! Za razliku od ostalih The.Boards, ove se ploče mogu rezati!


Stabla gume posađena su u velikom broju posljednjih desetljeća na plantažama u jugoistočnoj Aziji, za proizvodnju lateksa. Nakon otprilike 25 godina stablo gume gubi svoju proizvodnu snagu i često su plantaže spaljivali tako da se može napraviti prostor za nove biljke. U današnje se vrijeme to "otpadno drvo" siječe i koristi se za izradu dasaka za rezanje. Drvo koje je nekada bilo otpad sada dobiva novu funkciju i tada ciklus započinje ponovno. Drvo koje postane dostupno na ovaj način spriječava godišnju sječu oko 600 000 hektara prirodne tropske šume (950 000 nogometnih igrališta)!

Specifikacije
Proizvođač Nikki Amsterdam
Kratki opis dimenzije: 50x17.5x4 cm, kaučukovac

Upit

Max3 upit

Najam artikla

Dragi korisniče,

hvala na interesu za poslovni najam ovog artikla. Za više informacija o pogodnostima poslovnog najma, kliknite ovdje.

Molimo Vas unesite sljedeće podatke ne bi li što brže i efikasnije obradili Vaš upit: