DeFunc Earbud basic music slušalice crne D0331

Šifra
3008078074
Kataloški broj
D0331
7,83 EUR
Plaćanje do 36 rata
7,83 EUR
Prikaži dostupnost po poslovnicama
Učitavanje ...
  • Trenutno nije raspoživo

B2B ponude ili financiranje/najam

Imate tvrtku i želite pristup povoljnijim cijenama i posebnim financijskim opcijama za vaše poslovanje? Ne tražite dalje!

Tu smo da vam olakšamo poslovanje.

Prikaži dostupnost po poslovnicama
Učitavanje ...
  • Trenutno nije raspoživo

Defunc Earbud Basic MUSIC je model tipičnog nastavka za uho s udobnim završetkom od silikona, odličan izbor za slušanje glazbe. Jakog basa sa jasnim visokim i uravnoteženim međutonovima. Postavite si jedno pitanje: što mi treba? Da bismo vam pomogli odgovoriti na to pitanje, podijelili smo našu ponudu u 4 kategorije na koji se način donijeti odluku. Odabirom MUSIC, TALK, HYBRID i SPORT omogućuje vam brzo i učinkovito utvrđivanje onoga što je za vas najvažnije. GLAZBA je ono što volite. Imajući to na umu, odabrali smo upravljački program visokog izlaza za reprodukciju čistog basa sa malim izobličenjem, čistim visokim tonom i uravnoteženim srednjim opsegom smještenim u udobnim mekim silikonskim nastavkom za uho, koji pružaju zvučnu izolaciju. TALK je onaj kojem želite dati prednost razgovorima u pokretu. Njihov oblik ima odgovarajuću ravnotežu čvrstog postavljanja s manje izolacije od silikonskih nastavaka, što ga čini optimalnim za razgovore. HYBRID komponente su odabrane za bujni zvuk pune snage i jasnoću koja vam je potrebna za razgovor. Nastavak za uho je dizajniran za maksimalnu udobnost i pravu ravnotežu izolacije za uživanje u glazbi i važne pozive.
SPORT je poput hibrida, ali još bolje pristaje. Izrađen za razne aktivnosti poput trčanja, zamjenjiv nastavak za uho dolazi u tri veličine kako bi vam osigurali savršeno prianjanje za vaše uši. Ima i vodootpornost razreda IPX4, što je vrhunski multi-zadatak kako biste se zabavili bilo da ste u teretani ili uživate u prirodi.


- Osjetljivost: 102 dB ± 3 dB
- Frekvencijski odaziv: 20Hz-20kHz
- Duljina kabela: 1,2 m
- Vrsta utikača: 3,5 mm
- Boja: Crna
- s funkcijom mikrofona
- Dizajn i funkcija = Defunc

Specifikacije
Proizvođač DeFunc
Kratki opis in ear, 3,5 mm, Mikrofon, Frekvencijski odaziv 20 Hz - 20 kHz, 102 dB ± 3 dB, duljina kabela: 1,2 m, boja crna
Maksimalni broj rata 36
Tip slušalica In ear
Mikrofon Ima
Način spajanja Konektor 3.5"
Boja Crna

Upit

Max3 upit

Pošaljite B2B upit

Ako ste zainteresirani za dodatne popuste za tvrtku i bolje uvjete financiranja/najma uređaja slobodno nam se obratite, a mi ćemo vam odgovoriti u najkraćem mogućem roku.