Ručna kružna pila Einhell TC-CS 1410

Šifra
3902090100
Kataloški broj
4331050
104,90 EUR
Besplatna dostava Plaćanje do 36 rata
104,90 EUR
Prikaži dostupnost po poslovnicama
Učitavanje ...
  • Isporuka u roku do 10 radnih dana
Prikaži dostupnost po poslovnicama
Učitavanje ...
  • Isporuka u roku do 10 radnih dana

Einhell ručna kružna pila TC-CS 1410 nudi impresivnu kombinaciju jednostavnog rukovanja i 1410 W snage. Ova ručna kružna pila preporučuje se kada su potrebne izvrsne performanse u kombinaciji s praktičnim rukovanjem. Ručna kružna pila može se koristiti za jednostavno izvođenje širokog raspona rezova različitih veličina i različitih materijala i pogodna je za sve vrste zadataka. Ručne kružne pile idealne su za dugačke, ravne i precizne rezove. Za još veću preciznost može se koristiti u kombinaciji s kompatibilnim sustavom vodilica iz Einhella. Dubina rezanja i kut nagiba podešavaju se bez potrebe za bilo kakvim alatima, a promjena lista pile također je jednako jednostavna zahvaljujući sustavu blokade osovine. Proizvod se isporučuje u kompletu s visokokvalitetnim listom pile od tvrdog metala za čiste i ravne rezove. List pile s unutarnjim promjerom od 30 mm kompatibilan je s ručnom kružnom pilom. Maksimalna dubina rezanja pod kutom od 45° iznosi 46 mm, a dubina rezanja pod kutom od 90° je 67 mm. Velika dodatna ručka omogućuje rad bez puno umaranja. Tu je i razdjelnik za dodatnu sigurnost tijekom rada. Ručna kružna pila ima priključak za usisavanje prašine za kompatibilne uređaje radi održavanja čistoće radnog mjesta.


Jednostavno podešavanje bez alata (dubina rezanja, kut nagiba)
Velika ručka za rad bez umaranja
Jednostavna promjena lista pile zahvaljujući blokadi osovine
Visokokvalitetni karbidni list pile za čiste rezove
Klin za cijepanje radi veće sigurnosti korisnika
Mogu se koristiti listovi pile s 30 mm provrta
Priključak za usisavanje prašine za čisto radno mjesto
Kompatibilan s Einhell vodilicom

Specifikacije
Proizvođač Einhell
Kratki opis Snaga: 1410 W, Broj okretaja: 5500 min^-1, List pile: O 190 x O 30 mm, Dubina reza 90° / 45° : 67 mm / 45 mm, Podešavanje bez alata (dubina/kut): DA
Tip alata Kružna pila
Snaga (W) 1410
List pile (fi, mm) 190
Maksimalni broj okr. u slobodnom hodu (okr/min) 5500
Maks. visina rezanja (mm) 67
Maksimalni kosi rez (stupnjeva) 45
Jamstvo 2 Godine

Upit

Max3 upit

Pošaljite B2B upit

Ako ste zainteresirani za dodatne popuste za tvrtku i bolje uvjete financiranja/najma uređaja slobodno nam se obratite, a mi ćemo vam odgovoriti u najkraćem mogućem roku.