Slavina FRANKE ACTIVE L crna mat

Šifra
3312022059
Kataloški broj
ACTIVE L crna mat
398,04 €2.999,03 kn
398,04 €2.999,03 kn
  • Isporuka u roku do 10 radnih dana
  • Isporuka u roku do 10 radnih dana

Tehničke specifikacije
Materijal i boja Crna mat
Baza (mm) ϕ 50
Tip Jednoručna slavina
Rotacija cijevi (°) 180


Kuhinjske slavine dizajnirane po najboljim standardima
Slavina je jedan od najčešće korištenih predmeta u vašoj kuhinji. Stoga Franke pridaje veliku važnost stvaranju proizvoda koji odolijevaju zubu vremena i čine vašu kuhinju još divnijim mjestom za kuhanje i zabavu.
Napravljene za vaš stil
Kuhinjske miješalice svih oblika i veličina. Od ekstravagantne do purističke. Od završne obrade SilkSteel do poliranog kroma. Bilo da preferirate fleksibilnu slavinu s tušem ili slavinu za filtriranu vodu, asortiman Franke slavina zadovoljava sve potrebe u svakoj kuhinji. Vaša omiljena Franke miješalica bit će savršena nadopuna vašem idealnom Franke sudoperu.
Završna obrada/boja
Franke slavine dostupne su u različitim završnim obradama kako 
bi odgovarale različitim stilskim potrebama. Od tradicionalnijih rješenja kao što su krom i Fragranite do onih traženijih kao što su crna mat, bijela, boja bronce i bakar.
Laminarni mlaz vode
Kristalno čist i vrlo tihi mlaz vode u slavinama s laminarnim regulatorom mlaza omogućen je jer ne zahtijeva zračnu turbulenciju. Tako se prskanje vode može smanjiti, što slavinu čini još prikladnijom za uporabu u kuhinji. Budite sigurni da su ispiranje i 
stalno brisanje ruba sudopera stvar prošlosti.
Masivni nehrđajući čelik
Odabrane Franke slavine izrađeni su od masivnog nehrđajućeg čelika i imaju izvrsna svojstva materijala. Zahvaljujući površini bez pora, nehrđajući čelik je posebno higijenski i jednostavan za održavanje, 
također je neutralan u boji i izuzetno je izdržljiv.
Štednja vode
Regulatorom protoka moguće je dozirati opskrbu vodom, smanjujući potrošnju do 30%. Poluga dvostrukog klika omogućuje vam prebacivanje sa srednjeg na puni protok otvaranja izbjegavajući nepotrebnu potrošnju vode. Dostupno na odabranim slavinama.
Boje za svačiji ukus
Franke nudi širok izbor slavina koje su usklađene bojama sa sudoperom. Površine i materijali izrađeni od kroma, nehrđajućeg čelika ili granita mogu se savršeno kombinirati sa sudoperom.

Specifikacije
Proizvođač Franke
Kratki opis Baza 50mm, jednoručna slavina, crna mat
Boja Crna
Tlak slavine Visokotlačna
Jamstvo 2 Godine

Upit

Max3 upit

Najam artikla

Dragi korisniče,

hvala na interesu za poslovni najam ovog artikla. Za više informacija o pogodnostima poslovnog najma, kliknite ovdje.

Molimo Vas unesite sljedeće podatke ne bi li što brže i efikasnije obradili Vaš upit: