Dragon Age: Inquisition PS4

Šifra
320205035
Kataloški broj
1004039
79,00 kn
2,04 kn/mj+pdv Pošaljite upit * prikaz okvirne rate najma putem GRENKE leasinga na 36 mj.
Dostupnost ovog artikla
  • Trenutno nedostupno

Info: Akcijski RPG u otvorenom svijetu za PS3, PS4, PC, Xpx 360, Xbox One

Zašto igrati: Treći nastavak Dragon Age serijala. Poboljšan i pojednostavljen gameplay. Briljantna vizualna prezentacija. Kvalitetni dijalozi. Rade stare save datoteke...

"Pa, čime me EA podmitio da unatoč svemu ovom gore navedenom ocijenim Inquisition kao vrlo dobar RPG? Odgovor je jednostavan – time što je napravio vrlo dobar RPG."

HCL recenzija

Treći nastavak hard core RPG-a Dragon Age donosi preko 100 sati vrhunske zabave u single player kampanju, a tu je sad i multiplayer s coop modom do ćetiri igrača - i da, vrlo je zabavan. Inquisition je daleko veći, mnogo zabavniji i s epskom kvalitetom priče. RPG koji će se svidjeti i igračima koji ne vole RPG...

HCL: "Igra se vrti oko podizanja utjecaja i vojne moći Inkvizicije kojoj je vaša malenkost na čelu. Cilj je, po treći put u serijalu - odbijanje sila zla koje pokušavaju zauzeti kontinent Thedas.

Očekujte kombinaciju Gospodara Prstenova, Igre Prijestolja i Star Wars: Knights of the Old Republica rađenu za konzole koja je na svu sreću ipak dostupna i na PC-u. 

Inquisition krasi fantastična vizualna prezentacija, uistinu moćna glazbena podloga i vrhunska glasovna gluma. Iskusit ćete pametno napisane dijaloge, raznovrsne likove i jednu od najepskijih priča o borbi protiv zla u modernoj igraćoj povijesti. Sudjelovat ćete u političkim intrigama, feudalnim sporovima, vojnim intervencijama, romansama i spletkama. 

Bit ćete značajan dio glomaznog fantastičnog svijeta, najživotopisnijeg i najraznovrsnijeg kojeg je Bioware ikada napravio. Njihove će odluke oblikovati sudbine stotina jedinstvenih i tisuća drugih NPC-eva s kojima će se susresti u preko 50 sati igranja i to na puno značajniji način nego što je to bio slučaj u prethodne dvije igre.

Sadržajno bogatstvo fiktivnog kontinenta Thedasa je naprosto zapanjujuće, a oni koji žele saznati sve o njegovoj povijesti i povijesno-političkom kontekstu situacije u kojoj se nalaze mogli bi se približiti i magičnoj brojci od 100 sati igranja u singleplayer kampanji."


Ne propustite priliku prednaručiti ovaj naslov i na taj način uštediti prilikom kupnje kada igra stigne u prodaju!

10.10.2014.Ne propustite priliku prednaručiti ovaj naslov i na taj način uštediti prilikom kupnje kada igra stigne u prodaju!

Izlazi 21.11.2014.
Specifikacije
Proizvođač EA
Materijal N
Kratki opis Role-playing, PEGI 18+, 2017, PS4, EA
Žanr Role-playing
Dobna granica 18+
Sezona igre 2017

Upit

Max3 upit

Najam artikla

Dragi korisniče,

hvala na interesu za poslovni najam ovog artikla. Za više informacija o pogodnostima poslovnog najma, kliknite ovdje.

Molimo Vas unesite sljedeće podatke ne bi li što brže i efikasnije obradili Vaš upit: