Dron DJI Air 3 Fly More Combo (DJI RC 2)

Šifra
2906016042
Kataloški broj
CP.MA.00000693.01
1.599,00 EUR12.047,67 kn
Besplatna dostava Plaćanje do 36 rata
1.599,00 EUR12.047,67 kn

Dron DJI Air 3 Fly More Combo (DJI RC 2)
DJI Air 3 je kompaktni sklopivi dron s dvije moćne kamere — širokokutnom i 3x srednje telefoto. Uživajte u optimiziranim letovima s maksimalnim vremenom leta od 46 minuta, višesmjernim detektiranjem prepreka i O4 video prijenosom. I zabilježite prekrasne detalje bilo koje scene s fotografijama s dvostrukom kamerom od 48 MP i 4K HDR videozapisima. Uz Air 3, snimajte svoje subjekte s neograničenom kreativnošću i ispričajte odvažnu vizualnu priču.
Sustav s dvije primarne kamere
Air 3 može se pohvaliti prvim dvostrukim primarnim sustavom kamere iz serije Air, koji uključuje 1/1,3-inčnu CMOS širokokutnu kameru i 1/1,3-inčnu CMOS 3x srednju tele kameru u elegantnom i kompaktnom kućištu. Dvije kamere imaju istu veličinu senzora, ali različite žarišne duljine, dajući dosljednu kvalitetu slike i dinamičnije mogućnosti snimanja.
Komplementarne performanse kamere
Uz širokokutnu kameru, široki krajolici mogu se potpunije uhvatiti.
A 3x srednja telekamera postiže 3x optički zum bez gubitaka za prostornu kompresiju koja pruža jedinstvenu perspektivu bilo kojeg subjekta. 
Ikoničan iz svakog kuta
Upotrijebite ekspanzivni FOV širokokutne kamere za snimanje više bilo kojeg krajolika. Prebacite se na 3x srednje tele kameru kako biste uokvirili bilo koji subjekt kao žarišnu točku. 
Fotografije s dvostrukom kamerom od 48 MP
Obje kamere sposobne su isporučiti fotografije od 48 MP ispunjene stvarnim detaljima koje izgledaju sjajno i omogućuju besprijekorno obrezivanje u postu za one kojima je to potrebno. 
Dvostruka kamera 4K/60fps HDR videozapisi
Dva 1/1,3-inčna CMOS senzora Air 3 podržavaju dvostruki izvorni ISO za izravan izlaz 4K/60fps HDR videa bez izrezivanja. To znači da se snimke s bilo koje kamere mogu prepuniti bogatim bojama i prirodnim prijelazima osvjetljenja za zadivljujuće i vrlo precizne rezultate.
Obje kamere također podržavaju 10-bitni D-Log M i 10-bitni HLG modovi boja. 10-bitni D-Log M način rada pomaže u zadržavanju više istaknutih i zasjenjenih detalja za veću fleksibilnost prilikom uređivanja. Dok 10-bitni HLG način može predstaviti viši dinamički raspon, postižući izvrsne rezultate slikanja bez stupnjevanja boja.

Letite sigurni, letite sigurno
Produženi let, inovativno punjenje 
Air 3 nudi do 46 minuta leta, što je povećanje od 48% u usporedbi s prethodnom generacijom. To daje dovoljno vremena za istraživanje, podešavanje kompozicija i snimanje željenih snimaka, i to sve tijekom jednog leta. 
Novo čvorište za punjenje baterije podržava inovativnu funkciju prijenosa energije. Jednostavno pritisnite i držite funkcijski gumb za prijenos preostale snage s više baterija na bateriju s najvećom preostalom snagom, dajući vam potpuno napunjenu bateriju u situacijama kada su mogućnosti punjenja ograničene.
Svesmjerno detektiranje prepreka
Višesmjerni senzorski sustav omogućuje sveobuhvatnu svijest o okolišu, omogućujući Air 3 da detektira prepreke u svim smjerovima. Kada se otkriju prepreke, Air 3 može koristiti APAS 5.0 za izvođenje glatkijih pokreta izbjegavanja za sigurnije cjelokupno iskustvo leta. Čak i potpuni početnici sada mogu letjeti s povjerenjem i provoditi kreativne ideje uz poboljšanu sigurnost.
O4 video prijenos
Sljedeća generacija O4 videoprijenosnog sustava osnažuje Air 3 sa dramatično poboljšanim performansama prijenosa. Omogućuje maksimalni domet od 10 km uz povećanu stabilnost i 1080p/60fps prijenos uživo maksimalne kvalitete kako bi se osiguralo iznimno glatko gledanje i rad.
Napredni RTH
Tijekom Smart RTH, Air 3 će automatski planirati optimiziranu rutu leta za Advanced RTH, istovremeno održavajući višesmjerno detektiranje prepreka za brz i siguran povratak na svoju početnu točku.

Inteligentne značajke za nadahnuće letenja
FocusTrack
FocusTrack vas ili vaš objekt lako drži u središtu kadra. 3x srednja telekamera otključava jedinstveni osjećaj prostorne kompresije prilikom isticanja subjekata. Ova ažurirana izvedba praćenja u kombinaciji s višesmjernim detektiranjem prepreka omogućuje vam da dobijete inteligentne, dobro planirane snimke kad god i gdje god ih trebate.
QuickShots
QuickShots osnažuje Air 3 s kreativnim opcijama kretanja kamere kao što su Rocket, Dronie, Circle, Helix, Boomerang i Asteroid.
2.7K okomito snimanje
Air 3 podržava 2,7K okomito snimanje s obje kamere, dajući okomitim snimkama vrhunski dinamičan izgled pri snimanju krajolika ili subjekata. 2,7K vertikalni izlaz slike izravno iz 4:3 CMOS-a daje isječke koji su optimizirani za gledanje na pametnom telefonu i spremni za dijeljenje na društvenim medijima bez ikakvog izrezivanja u objavi.
MasterShots
MasterShots omogućuje Air 3 da automatski izvodi različite pokrete kamere, snima više isječaka i uređuje ih glazbom, rezovima i efektima za brze i pojednostavljene kinematografske snimke.
Aplikacija LightCut
Bežično se povežite s Air 3 putem aplikacije LightCut na svom pametnom telefonu za proširene kreativne mogućnosti kao što je One-Tap Edit. Nema potrebe preuzimati sve snimke tijekom postupka, što pomaže u uštedi prostora za pohranu na vašem mobilnom uređaju.
Hiper-napredno snimanje
Putna točka - po prvi put ikada, značajka Waypoint sada je dostupna na seriji Air. Planirajte rute leta i radnje snimanja za Air 3 unaprijed kako biste postigli teške pokrete kamere i zadivljujuće snimke u jednom kadru. Također možete spremiti rute leta kako biste isti pokret ponovili s preciznošću kasnije ili na neki drugi datum, otvarajući vrata dugotrajnim snimkama ubrzanog tijeka koje bilježe prijelaze poput dana u noć ili godišnjeg doba u godišnje doba.

Specifikacije
Proizvođač DJI
Maksimalni broj rata 36

Upit

Max3 upit

Najam artikla

Dragi korisniče,

hvala na interesu za poslovni najam ovog artikla. Za više informacija o pogodnostima poslovnog najma, kliknite ovdje.

Molimo Vas unesite sljedeće podatke ne bi li što brže i efikasnije obradili Vaš upit: