Dying Light 2 PS4

Šifra
3202052425
Kataloški broj
DL2PS4
72,86 EUR548,96 kn
Besplatna dostava Plaćanje do 36 rata
72,86 EUR548,96 kn
  • Web narudžbe - Isporuka odmah
  • Web narudžbe - Isporuka odmah

Vi ste lutalica s moći promijeniti sudbinu Grada. Ali vaše iznimne sposobnosti imaju svoju cijenu. Proganjani sjećanjima koja ne možete dešifrirati, krenuli ste saznati istinu... i našli se u borbenoj zoni. Usavršite svoje vještine, jer da biste pobijedili svoje neprijatelje i stekli saveznike, trebat će vam i šake i pamet. Razotkrijte mračne tajne iza nositelja moći, odaberite strane i odlučite o svojoj sudbini. Ali kamo god vas vaši postupci odveli, postoji jedna stvar koju nikada ne možete zaboraviti - ostanite ljudi.
VELIKI OTVORENI SVIJET
Sudjelujte u životu grada zahvaćenog novom mračnom erom. Otkrijte različite staze i skrivene prolaze dok istražujete njegove više razina i lokacija.
KREATIVNA I BRUTALNA BORBA
Iskoristite svoje parkour vještine kako biste prevagnuli čak i u najbrutalnijem susretu. Pametno razmišljanje, zamke i kreativno oružje bit će vaši najbolji prijatelji.
DAN I NOĆ CIKLUS
Pričekajte noć da se upustite u mračna skrovišta Zaraženih. Sunčeva svjetlost ih drži podalje, ali kada je nestane, čudovišta počinju lov, ostavljajući svoje jazbine slobodnima za istraživanje.

Specifikacije
Proizvođač Techland
Maksimalni broj rata 36
Preorder N

Upit

Max3 upit

Najam artikla

Dragi korisniče,

hvala na interesu za poslovni najam ovog artikla. Za više informacija o pogodnostima poslovnog najma, kliknite ovdje.

Molimo Vas unesite sljedeće podatke ne bi li što brže i efikasnije obradili Vaš upit: