Ebotics, Build & Code osnovna oprema za programiranje

Šifra
2910010003
Kataloški broj
BXBC01
499,00 kn
uz besplatnu dostavu i mogućnost plaćanja do čak 36 rata bez kamata! Već od 13,86 kn mjesečno! /mj na 36 Rata 499,00 kn
Web narudžbe - Isporuka odmah
Web narudžbe - Isporuka odmah

Elektronički komplet Build & Code Basic za početnike uključuje izbor od više od 180 elektroničkih komponenata pomoću kojih ćete moći razviti veliku količinu projekata robotike s različitih razina i započeti s radom na programskom jeziku Arduino.
Za napredne korisnike
Elektronički komplet Build & Code Basic predstavlja izbor elektroničkih komponenata pomoću kojih je moguće izvoditi osnovne, srednje i napredne projekte i poduzimati prve korake u svijetu Arduina.


Idealno je i za mlade i za odrasle.


Može se koristiti kod kuće i u obrazovnim centrima koji rade u područjima STEAM (znanost, tehnologija, inženjerstvo, umjetnost i matematika).Otkrijte sve što možete


Pomoću kompleta Build & Code Basic možete stvoriti desetke projekata: vjetrenjača, glazbena kutija, semafor, okolišni termometar, mjerač razine, ispitivač baterije, vaša vlastita verzija igre "Simon kaže" i mnogo više.


Pristupite osnovnim aktivnostima Build & Code, posebno dizajniranim za početak rada na programskom jeziku Arduino, i otkrijte sve što možete učiniti upravljanjem uključenim elektroničkim komponentama.


Napravite svoje prve korake u svijet Arduina
Arduino je elektronička platforma otvorenog koda koja se temelji na jednostavnom hardveru i softveru. To je tehnologija koja se najčešće koristi za razvoj interaktivnih i domotičkih projekata.


Elektronički komplet Build & Code Basic posebno je dizajniran za one koji se žele upoznati s programskim jezikom Arduino.
Kompatibilan s Arduinom i različitim softverima za vizualno programiranje po blokovima


Elektronički komplet Build & Code Basic za početnike radi s pločom Build & Code UNO, koja je u potpunosti kompatibilna s Arduinom i različitim softverom za vizualno programiranje blokovima izvedenim iz programa Scratch. Moći ćete preuzeti bilo koji projekt stvoren s tim platformama i koristiti ga s kompletom Build & Code Basic.

Specifikacije
Proizvođač Ebotics

Upit

Max3 upit

Najam artikla

Dragi korisniče,

hvala na interesu za poslovni najam ovog artikla. Za više informacija o pogodnostima poslovnog najma, kliknite ovdje.

Molimo Vas unesite sljedeće podatke ne bi li što brže i efikasnije obradili Vaš upit: