F1® Manager 2022 PS4

Šifra
3202052415
Kataloški broj
F1MNG22PS4
56,94 EUR429,01 kn
Besplatna dostava Plaćanje do 36 rata
56,94 EUR429,01 kn
  • Web narudžbe - Isporuka odmah
  • Web narudžbe - Isporuka odmah

Odlukama utječi na vožnju
Upravljaj vlastitim timom vozača i ostavite trag u Formuli 1 u menadžerskom simulatoru utrka sa službenom licencom – F1 Manager 2022.


Budi šef odabranog konstruktorskog tima i biraj postavu vozača i osoblja iz sezone 2022. Igra F1 Manager 2022 ima sve F1 licence i realističnu prezentaciju — zato je nećeš samo igrati, nego ćeš je živjeti.


Karijera – postani najbolji
Ispiši novo poglavlje u odvažnom novom razdoblju Formule 1. Odaberi svoj F1 tim i donesi mu slavu na službenim utrkama u sezoni 2022. Putovanje možeš započeti u posljednjem redu na startu ili na samom čelu. Zadatak ti je impresionirati upravu ispunjavanjem svojih sezonskih i dugoročnih ciljeva te osigurati uspješnost tima još mnogo toga.


Stožer – izgradi svoj tim
Tvoj konstruktorski tim žila je kucavica svih trkaćih operacija. Između utrka u stožeru možeš upravljati svakom pojedinosti svojeg tima. Prati izvedbu najboljih vozača i osoblja, vodi računa o zdravlju financija i skautiraj najbolje članove osoblja iz suparničkih timova kako bi ostvario dodatnu prednost u predstojećim utrkama.


Tvornica – usavrši svoj bolid
Zgrabi nevjerojatan novi dizajn bolida u sezoni 2022. i utrkuj se blizu protivnika, bliže nego ikad. Dodijeli nove dijelove svojim bolidima i pripremi ih za predstojeću utrku. Odaberi inženjerski pristup kako bi stekao prednosti na predstojećim stazama. Hoćeš li razviti uravnoteženi sustav, usredotočiti se na područja koja još treba poboljšati ili ćeš usavršiti određene dijelove izvedbe?

Specifikacije
Proizvođač Fireshine Games

Upit

Max3 upit

Najam artikla

Dragi korisniče,

hvala na interesu za poslovni najam ovog artikla. Za više informacija o pogodnostima poslovnog najma, kliknite ovdje.

Molimo Vas unesite sljedeće podatke ne bi li što brže i efikasnije obradili Vaš upit: