Pojilica za kućne ljubimce XIAOMI Smart Pet Fountain

Šifra
2911011084
Kataloški broj
165806
66,23 €499,01 kn (-11%)  Najniža cijena unutar 30 dana od provedbe akcije 59,00 €444,54 kn
Ušteda 10,00 €75,35 kn 69,00 €519,88 kn
  • Web narudžbe - Isporuka odmah
  • Web narudžbe - Isporuka odmah

Zdrava voda za kućne ljubimce dostupna cijeli dan!


Xiaomi fontana za vodu kreirana je za kućne ljubimce kako bi imali uvijek dostupnu vodu čak i ako niste kod kuće. Putem MI Home aplikacije obavještava vas kada je potrebno dodati vode, očistiti ili zamijeniti filter. Možete birati između više od jednog načina rada kako bi prilagodili punjenje vodom ovisno kako je potrebno – kada je manjak vode u aplikaciji se pokaže crveni indikator koji podsjeća na punjenje. Može se puniti automatski ili se automatizam može i ugasiti.
Spremnik može sadržavati 2L vode koje može biti dovoljno za 4 dana za jednu odraslu mačku ili manjeg psa, tako da se ne morate brinuti da će biti žedni dok izbivate iz kuće ili ste na poslu. U slučaju nestanka struje, može postepeno ispuštati vodu. Tih je, a glasnoća nije jača od 30Db jer ima tri stupnja prigušivanja zvuka. Fontana je testirana od strane mjerodavne agencije, spremnik za vodu je u sladu sa zahtjevima za materijal koji dolazi u kontakt s hranom što osigurava čistu i kvalitetnu vodu te je sigurno za sve kućne ljubimce. Četiri stupnja filtracije vode uklanjaju sitne čestice, dlaku i klor iz vode koji mogu biti štetni za ljubimce. Voda filtira u krug i tako omogućuje svježu vodu kroz cijeli dan.

Specifikacije
Proizvođač Xiaomi
Kratki opis The water fountain Xiaomi Smart Pet Water Fountain is equipped with a circulating liquid water fountain, which offers you a clean and reliable source of water for small animals.

Upit

Max3 upit

Najam artikla

Dragi korisniče,

hvala na interesu za poslovni najam ovog artikla. Za više informacija o pogodnostima poslovnog najma, kliknite ovdje.

Molimo Vas unesite sljedeće podatke ne bi li što brže i efikasnije obradili Vaš upit: