Pribor Garmin Senzor 2 za kadencu za bicikl

Šifra
2907040009
Kataloški broj
010-12844-00
340,00 kn
uz besplatnu dostavu i mogućnost plaćanja do čak 36 rata bez kamata! Već od 9,44 kn mjesečno! /mj na 36 Rata
Dostupnost ovog artikla
Isporuka u roku do 10 radnih dana

Senzor brzine bicikla 2 i senzor kadence bicikla 2
Pratite brzinu i kadencu tijekom vožnje s pomoću bežičnih senzora koji se jednostavno montiraju. Budući da nemaju magnete ili druge otvorene dijelove koje treba pripremiti, senzori se lako montiraju, održavaju i premještaju s jednog na drugi bicikl.


Senzor Brzine 2 montira se na glavčinu bilo kojeg kotača i sam se kalibrira s vašim biciklističkim računalom Edge® ili kompatibilnim Garmin uređajem kako biste uvijek dobivali točne podatke o brzini i udaljenosti, čak i ako nemate glavnu jedinicu.


Senzor Kadence 2 montira se na pedale svih veličina i mjeri broj okretaja pedale u minuti kako biste dobili najviše od treninga.


Zahvaljujući povezivosti ANT+® i tehnologiji Bluetooth® Low Energy možete slati podatke o brzini, udaljenosti i kadenci u stvarnom vremenu kompatibilnim aplikacijama za treniranje ili zaslonima.


Ako na bicikl postavite oba senzora, možete pokušati poboljšati osobne rezultate ili ih usporediti s rezultatima profesionalanca.

Specifikacije
Proizvođač Garmin
Materijal N
Kratki opis Senzor Kadence 2 montira se na pedale svih veličina i mjeri broj okretaja pedale u minuti kako biste dobili najviše od treninga.

Upit

Max3 upit

Najam artikla

Dragi korisniče,

hvala na interesu za poslovni najam ovog artikla. Za više informacija o pogodnostima poslovnog najma, kliknite ovdje.

Molimo Vas unesite sljedeće podatke ne bi li što brže i efikasnije obradili Vaš upit: