Ručni GPS Garmin Montana 700i

Šifra
2907030030
Kataloški broj
010-02347-11
5.549,00 kn
uz besplatnu dostavu i mogućnost plaćanja do čak 36 rata bez kamata! Već od 154,14 kn mjesečno! /mj na 36 Rata
Dostupnost ovog artikla
Isporuka u roku do 3 radnih dana


ZAPUTITE SE U DIVLJINU SA SATELITSKOM VEZOM
Kako bi avanturisti ostali povezani i na pravom putu, ručni uređaj Montana 700i kombinira fleksibilnost navigacije na cesti i van ceste s mogućnošću globalnog slanja poruka i interaktivnih SOS poruka putem inReach satelitske tehnologije1.


Velike vijesti. Cijela QWERTZ tipkovnica omogućuje vam jednostavno tipkanje poruka.


Lutajte dalje i ostanite povezani zahvaljujući inReach tehnologiji za razmjenu poruka i mogućnosti aktiviranja SOS poruke u svakom trenutku.


Rutabilne TopoActive Europe karte. Sada slobodno možete ići cestom ili van ceste.


U skladu je s vojnim standardom MIL-STD 810 za toplinu, udarce, vodu i vibracije.


Uživajte u jasnoj perspektivi BirdsEye satelitskih slika na svom uređaju.


Avanture napajajte litij-ionskim baterijama koje traju više od 18 sati u GPS načinu rada.


DVOSMJERNO SLANJE PORUKA
Razmjenjujte tekstne poruke s najdražima, objavljujte sadržaj na društvenim medijima ili komunicirajte s jednog inReach uređaja na drugi inReach uređaj na terenu (potrebna je aktivna satelitska pretplata).


INTERAKTIVNE SOS PORUKE
U hitnom slučaju aktivirajte slanje interaktivne SOS poruke GEOS međunarodnom koordinacijskom centru za hitne službe (IERCC) u organizaciji tvrtke Garmin sa stručnim centrom za neprekidno globalno praćenje i pomoć (potrebna je aktivna satelitska pretplata).


GLOBALNA POVEZANOST
Umjesto oslanjanja na pokrivenost mobilne mreže, vaše poruke, SOS poruke i praćenje sada se prenose putem Iridium® satelitske mreže sa stopostotnom globalnom pokrivenošću (potrebna je aktivna satelitska pretplata).


INREACH PROGNOZA
Dostupna inReach usluga vremenske prognoze šalje detaljne ažurirane podatke izravno na vaš ručni uređaj Montana ili uparene uređaje kako biste znali kakvi vas vremenski uvjeti očekuju na ruti.


IZDRŽLJIV DIZAJN
Ovaj izdržljiv, vodootporan ručni uređaj testiran je po američkim vojnim standardima i opremljen je 5-inčnim dodirnim zaslonom koji je pogodan za upotrebu s rukavicama i 50 % veći od prethodnih modela Montana uređaja.


CITY NAVIGATOR KARTE
Trenutačno prijeđite s navigacije stazom na navigaciju cestom uz prethodno učitane City Navigator ulične karte koje vas navode u vožnji jednostavnim uputama skretanje-po-skretanje.


TOPOACTIVE EUROPE KARTE
Navigirajte avanturama uz prethodno učitane TopoActive Europe karte. Vidjet ćete nadmorsku visinu, obale, rijeke, orijentire i još mnogo toga.


SATELITSKI PRIKAZ
Preuzmite satelitske slike BirdsEye izravno na uređaj (nije potrebna godišnja pretplata) kako biste dobili fotografski realističan prikaz i stvarali točke na temelju orijentira.


ABC SENZORI
Navigirajte svojom sljedećom stazom uz pomoć ABC senzora, uključujući visinomjer za podatke o nadmorskoj visini, barometar za nadzor vremenskih uvjeta i elektronički kompas s tri osi.


AKTIVNA PROGNOZA
S pomoću mobilne veze2 pristupite ažuriranoj aktivnoj prognozi putem aplikacije Garmin Connect™.


PRAĆENJE PASA
Namijenjen za lovce i trenere, ovaj se Montana uređaj sinkronizira s kompatibilnim Astro® ili Alpha® ručnim uređajima (prodaju se zasebno) kako biste lakše pratili lovačke pse na terenu.


PODRŠKA ZA VIŠESTRUKI GNSS
Zahvaljujući pristupu GPS, GLONASS i GALILEO satelitskim mrežama, Montana® 700i može pratiti u zahtjevnijim okruženjima nego što je to moguće samo uz GPS.


PRAĆENJE
Pratite svoju lokaciju i podijelite je s osobama kod kuće ili vani na terenu. Moći će vidjeti vaš napredak ili zatražiti GPS lokaciju vašeg uređaja i još mnogo toga putem stranice za dijeljenje puta na web-mjestu MapShare™. (samo Montana 700i i 750i – potrebna je satelitska pretplata).


NAČIN RADA ZA EKSPEDICIJE
Prijeđite znatne udaljenosti izvan dometa. U načinu rada za ekspedicije uz referentne podatke GPS-a s najnižom mogućom potrošnjom energije, Montana može pratiti tjedan dana ili više između dva punjenja.


DULJE TRAJANJE BATERIJE
Unutarnji punjivi komplet litij-ionskih baterija pruža više od 18 sati rada u GPS načinu rada.


NOSAČI ZA VOZILA
Razni nosači kompatibilni s ručnim uređajem Montana (prodaju se zasebno) omogućuju vam prilagođavanje navigacijskog uređaja za upotrebu u quadovima, na plovilima, u automobilima, na motociklima, u rekreacijskim vozilima ili drugim vozilima.


1 Potrebna je satelitska pretplata. Upotreba uređaja za satelitsku komunikaciju regulirana je ili zabranjena u nekim nadležnostima. Snosite odgovornost da proučite važeće zakone u području nadležnosti u kojemu namjeravate koristiti uređaj i da ih se pridržavate.
2 Kada je uparen s kompatibilnim telefonom.

Specifikacije
Proizvođač Garmin
Materijal N
Kratki opis Ručni GPS uređaj i uređaj za satelitsku komunikaciju s 5-inčnim dodirnim zaslonom i prethodno učitanim TopoActive Europe i City Navigator kartama

Upit

Max3 upit

Najam artikla

Dragi korisniče,

hvala na interesu za poslovni najam ovog artikla. Za više informacija o pogodnostima poslovnog najma, kliknite ovdje.

Molimo Vas unesite sljedeće podatke ne bi li što brže i efikasnije obradili Vaš upit: