Topo karta Garmin AdriaTopo v4 PRO rutabilna topo karta

Šifra
2907010042
Kataloški broj
010-12153-02
349,00 kn
uz besplatnu dostavu i mogućnost plaćanja do čak 36 rata bez kamata! Već od 9,69 kn mjesečno! /mj na 36 Rata
Dostupnost ovog artikla
Isporuka u roku do 3 radnih dana

Pripremite se za sljedeću veliku pustolovinu uz najbolje topografske karte balkanskih zemalja. Bilo da ste na kratkom odmoru ili ste uzeli godinu za putovanja pa planinarite ili vozite bicikl, ovaj je proizvod krcat rekreativnim funkcijama i sadržajem i odvest će vas na željeno odredište.


Prikazuje osobine terena i kopnene vode temeljene na kartama u omjeru 1:25 000
Uključuje funkciju ActiveRouting¹ koja omogućuje planiranje i prilagođavanje ruta korištenjem cijele mreže cesta i staza, a na karti prilagođenoj za određenu aktivnost sadržaj povezan s različitim aktivnostima prikazuje se u različitim bojama
Sadrži više od 500 000 km cesta, uključujući 120 000 km neasfaltiranih cesta, 90 000 km pješačkih staza i 5 200 km biciklističkih staza, od kojih se 5 800 km staza s nazivima mogu odabrati kao preferirane rute.
Prikazuje više od 300 000 točaka interesa za rekreativne aktivnosti i putovanja koje se mogu pretraživati kao što su gradovi, sela, prenoćišta, restorani, skloništa, orijentiri, planinski vrhovi i mnoge druge
Kompatibilan s besplatnim softverom BaseCamp™ koji omogućuje planiranje putovanja na računalu i prijenos ruta i točaka s računala na kompatibilni uređaj.
¹Funkcija ActiveRouting u potpunosti je funkcionalna samo na odabranim uređajima ovisno o Garmin GPS uređaju i verziji softvera.

Specifikacije
Proizvođač Garmin
Materijal N
Kratki opis topografska karta, ActiveRouting funkcija

Upit

Max3 upit

Najam artikla

Dragi korisniče,

hvala na interesu za poslovni najam ovog artikla. Za više informacija o pogodnostima poslovnog najma, kliknite ovdje.

Molimo Vas unesite sljedeće podatke ne bi li što brže i efikasnije obradili Vaš upit: