Gaming stol COUGAR Royal 120 Mossa Black - električni

Šifra
3109020014
Kataloški broj
CGR-ROYAL 120 MOSSA B
251,36 EUR
Besplatna dostava Plaćanje do 36 rata
251,36 EUR
Prikaži dostupnost po poslovnicama
Učitavanje ...
  • Trenutno nije raspoloživo
Prikaži dostupnost po poslovnicama
Učitavanje ...
  • Trenutno nije raspoloživo

Korištenje električnog stojećeg stola može smanjiti mnoge zdravstvene rizike povezane sa sjedilačkim načinom života. Odabir ROYAL MOSSA može donijeti bolje radno iskustvo i stvoriti zdraviji i promjenjiviji stil života. S pouzdanim i stabilnim sustavom za podizanje, može se premjestiti iz sjedenja u stajanje u nekoliko sekundi. Također, kontrolna tipkovnica je omogućila četiri postavke memorije za željene visine. Podignite svoj radni prostor i učinite ga prikladnim za korištenje cijelom obitelji. Počnimo više stajati, a manje sjediti, budimo produktivniji i zdraviji nego ikad.
Izdržljivi i čvrstu jednodijelni stol
ROYAL MOSSA izrađena je od vlaknaste ploče srednje gustoće, koja je bešavna, izdržljiva i čvrsta u jednodijelnoj radnoj površini, s dizajnom zakrivljenih rubova kako bi vam laktovi bili udobniji i opušteniji tijekom rada. Visokokvalitetna matirana površina otporna na ogrebotine omogućuje lako čišćenje vašeg radnog područja
Dizajn kabelskih uvodnica
Ostavite dizajn uvodnice za kabel na radnoj površini kako biste mogli organizirati žice. Stvorite uredan i čist radni prostor.
4 programabilne postavke memorije
Kontroler visine LCD zaslona omogućuje jednostavno rukovanje. Možete intuitivno upravljati tipkama sa strelicama za pomicanje gore ili dolje s četiri memorijske tipke za spremanje omiljenih visina. Pomoću funkcije jednim dodirom može se pomaknuti na vaše memorirane visine za brzo podešavanje.
Stabilan i pouzdan sustav za podizanje
Pokreće ga pouzdani motor koji radi uz razinu buke manju od 50 dB. Održavajte tiho radno okruženje tijekom svakog pokreta. Konstruiran s 2 stupnjeve noge koje omogućuju brzinu dizanja od 2,5 cm/s.
Zaključavanje ploče za izbjegavanje rizika
Funkcija zaključavanja upravljačke ploče omogućuje izbjegavanje rizika od slučajnog dodira.


 

Specifikacije
Proizvođač Cougar
Maksimalni broj rata 36
Jamstvo Null

Upit

Max3 upit

Pošaljite B2B upit

Ako ste zainteresirani za dodatne popuste za tvrtku i bolje uvjete financiranja/najma uređaja slobodno nam se obratite, a mi ćemo vam odgovoriti u najkraćem mogućem roku.