Gear.Club 2 Definitive Edition Switch

Šifra
3202092260
Kataloški broj
GC2DENSW
39,68 EUR298,97 kn
Besplatna dostava Plaćanje do 36 rata
39,68 EUR298,97 kn

Najuspješnija trkaća igra studija Eden Games vratila se na Nintendo Switch™
S pedalom do metala, utrkujte se uz više od 1800 milja utrka!
Na planini, kroz park prirode, usred pustinje ili uz obalu, branite svoju poziciju tijekom više od 250 utrka, uključujući prvenstva, misije i izazove.
Dok napredujete kroz utrke, divite se rastućoj kolekciji automobila u svojoj osobnoj garaži. Gear.Club Unlimited 2 ima više od 50 licenciranih automobila najpoznatijih svjetskih proizvođača, kao što su Porsche 718 Boxster, 918 Spyder, 911 GT2RS, Dodge Viper, Lotus 3-Eleven ili McLaren 720s.

Personalizirajte ih i učinite jedinstvenima! Možete promijeniti njihov izgled bojom i karoserijom ili promijeniti njihove vozne performanse podešavanjem motora.

No, ti ne bi bio ništa bez svog Kluba! Stvorite ga i upravljajte njime sa svojim prijateljima, regrutirajte najbolje vozače i borite se protiv rivalskih klubova iz cijelog svijeta, dođite do vrha postolja i uživajte u ekskluzivnom sadržaju rezerviranom za najbolje igrače.

Nema više granica. Vozite sa slobodom!

Značajke:
• Ogromno igralište koje uključuje više od 250 utrka, smještenih u četiri bogata i raznolika okruženja.
• Igrači počinju s 51 poznatim trkaćim automobilom nekih od najboljih svjetskih proizvođača, uključujući Porsche, Lotus, McLaren, Koenigsegg i Bugatti.
• U načinu rada priče spasite obiteljski tim od bankrota tako što ćete se boriti protiv karizmatičnih jahača svih nacionalnosti.
• Igrači mogu stvoriti i upravljati svojim klubom i regrutirati najbolje vozače koji im se nađu na putu. Oni mogu slobodno izazvati suparničke klubove iz cijelog svijeta kako bi vidjeli ime svoje ekipe na vrhu ljestvice.
• Igrači mogu upravljati i personalizirati svoju garažu, kao i svoje trkaće automobile, koji se mogu vizualno prilagoditi i prilagoditi performansama!
• Igrajte sami ili s prijateljima: igra ima lokalni način rada za više igrača s četverosmjernim podijeljenim zaslonom.

Specifikacije
Proizvođač Maximum Games
Maksimalni broj rata 36
Preorder N

Upit

Max3 upit

Najam artikla

Dragi korisniče,

hvala na interesu za poslovni najam ovog artikla. Za više informacija o pogodnostima poslovnog najma, kliknite ovdje.

Molimo Vas unesite sljedeće podatke ne bi li što brže i efikasnije obradili Vaš upit: