Glačalo Russell Hobbs 23590-56 Light and Easy, 2200W

Šifra
3406016033
Kataloški broj
23590-56
33,05 EUR
Besplatna dostava Plaćanje do 36 rata
33,05 EUR
Prikaži dostupnost po poslovnicama
Učitavanje ...
  • Trenutno nije raspoživo
Prikaži dostupnost po poslovnicama
Učitavanje ...
  • Trenutno nije raspoživo

Supreme Steam Light & Easy Iron
Voljet ćete rezultate glačanja sa Supreme Steam light and Easy glačalom. Kao što i samo ime glačala sugerira, glačalo je lagano (light) i jednostavno za korištenje (easy), s funkcijama poput neklizajućeg podnožja, koje vam omogućuje da glačalo lako klizi čak i preko najtvrdokornijih nabora za glatke rezultate.


Supreme Steam Light and Easy ima prozirni spremnik za vodu kapaciteta 240 ml, pa već letimičnim pogledom možete vidjeti kada ga treba dopuniti. Spremnik za vodu kapaciteta 240 ml pruža 25g kontinuirane pare - što je idealno za tkanine poput pamuka, a ima i funkciju jakog ispusta pare od 90 g za svladavanje i najtvrdokornijih nabora. Ima AutoSteam tehnologiju s jednostavnom kontrolom koja vam omogućuje da jednostavno odaberete temperaturu rada koju trebate i krenete s glačanjem.


Ima i snažan vertikalni ispust pare, što je idealno za glačanje odjeće koja visi na vješalici, zavjese i presvlake na namještaju. K tome, funkcija varijabilne pare vam omogućuje kontrolu nad količinom pare koju koristite. Ako se odjeća presušila, nabori mogu postati prejaki. Brzo vlaženje odjeće je odlično rješenje za omekšavanje tkanine i olakšavanje glačanja. Ima i funkciju protiv kapanja koja sprječava kapanje vode po odjeći.


Supreme Steam Light and Easy je odličan uređaj koji će biti nezamjenjiv dio vašeg glačanja.


Sve karakteristike
Neklizajuće podnožje
Auto Steam tehnologija
Kontinuirani ispust pare od 25g
Jaki ispust pare od 90 g
Kapacitet spremnika za vodu 240 ml
Funkcija protiv kapanja
Dužina kabla 2 m
2400 W

Specifikacije
Proizvođač Russell Hobbs
Kratki opis 2400W, 240ml, 25g/min, 90g/min, neklizajuće stopalo
Snaga (W) 2400
Kapacitet spremnika (ml) 240
Jamstvo 2 Godine

Upit

Max3 upit

Pošaljite B2B upit

Ako ste zainteresirani za dodatne popuste za tvrtku i bolje uvjete financiranja/najma uređaja slobodno nam se obratite, a mi ćemo vam odgovoriti u najkraćem mogućem roku.