Glačalo Russell Hobbs 23971-56 Supreme Steam, 2600W

Šifra
3406016035
Kataloški broj
23971-56
72,86 EUR
Besplatna dostava Plaćanje do 36 rata
72,86 EUR
Prikaži dostupnost po poslovnicama
Učitavanje ...
  • Trenutno nije raspoživo
Prikaži dostupnost po poslovnicama
Učitavanje ...
  • Trenutno nije raspoživo

Supreme Steam Pro 2600 W glačalo
Ako ste peglanje oduvijek smatrali gnjavažom, tada će vam Supreme Steam Pro 2600 W glačalo pomoći da barem malo više uživate u glačanju. Napravljeno je da ukloni i najtvrdokornije nabore, pa je Supreme Steam Pro mnogo više od nevjerojatno elegantnog glačala.
Njegova raznolika priroda znači da osim što besprijekorno klizi preko tkanine bez lijepljenja, možete se koristiti i vertikalno, za odjeću koja visi na vješalici. Tako jedne minute možete glačati izgužvanu košulju svoga supruga na visokoj temperaturi, a u sljedećoj pažljivo ravnati nabore na svilenoj košulji vaše kćerke uz pomoć pare.
Neovisno o tkanini koju glačate, Supreme Steam Pro glačalo će odjeći dati izgled profesionalno izglačane odjeće, ne oštećujući vašu odjeću, a što je najvažnije, bez bolova u rukama!
Prskanje, para, suho glačanje
Odaberite između funkcije glačanja na suho, glačanja sa stalnim ispustom pare ili prskajte vodom i koristite mlaz pare kada vam je to potrebno. Supreme Steam Pro pruža kontinuirani ispust pare od 40 g i mlaz pare od 145 g te vodeni spremnik od 310 ml, koji se lako puni i koji nije potrebno često nadolijevati.
Vertikalni ispust pare
Snažni vertikalni ispust pare omogućuje vam da izglačate nabore na zavjesama i odjeći koja visi, što znači da ih ne morate skidati i stavljati na dasku za glačanje.

SPECIFIKACIJE:
Kapacitet pare: 40 g neprekidne pare/ 145 g mlaz pare
Funkcija protiv kapanja i protiv kamenca
Kabel dužine: 2 m
Suho glačanje/ glačanje na paru/ prskanje i mlaz pare
Funkcija samočišćenja
Veliki spremnik za vodu od 310 ml koji se lako puni
2600 W

Specifikacije
Proizvođač Russell Hobbs
Kratki opis 2600W, 310ml, 40g/min, 145g/min, keramičko stopalo
Maksimalni broj rata 36
Snaga (W) 2600
Kapacitet spremnika (ml) 310
Jamstvo 2 Godine

Upit

Max3 upit

Pošaljite B2B upit

Ako ste zainteresirani za dodatne popuste za tvrtku i bolje uvjete financiranja/najma uređaja slobodno nam se obratite, a mi ćemo vam odgovoriti u najkraćem mogućem roku.