Hello Neighbor 2 Deluxe Edition PS4

Šifra
3202052423
Kataloški broj
HN2DEPS4
59,59 EUR448,98 kn
Besplatna dostava Plaćanje do 36 rata
59,59 EUR448,98 kn
  • Web narudžbe - Isporuka odmah
  • Web narudžbe - Isporuka odmah

OPIS:
Riješi misterij nestale djece u seoskom gradiću Raven Brooksu u ovom nastavku horora s prikradanjem za cijelu obitelj.
Hello Neighbor 2 poziva te u naoko miran grad Raven Brooks u kojemu svatko nešto krije. Ti si istraživački novinar koji nastoji razotkriti najmračnije tajne susjeda i riješiti slučaj g. Petersona, zloglasnog antagonista u igri Hello Neighbor.
Prikradaj se, traži tragove koji se kriju iza misterija i igraj protiv složenih neprijatelja kojima upravlja umjetna inteligencija s naprednom neuralnom mrežom sposobna učiti od tebe i drugih igrača – cijeli je grad tvoje igralište! Misliš li da možeš vjerovati susjedima? Razmisli ponovno.


GLAVNE ZNAČAJKE:
Otkrij istinu – Kao istraživački novinar Quentin ušuljaj se u svaku kuću u gradu dok pokušavaš riješiti misterij nestale djece i razotkriti tajne stanovnika.
Istraži Raven Brooks – Cijeli je grad tvoje igralište s mnogo kuća i stanovnika kojima upravlja umjetna inteligencija i s kojima trebaš komunicirati. Svaka kuća koju istražiš novi je dio u velikoj slagalici.
Nadmudri stanovnike – Svaki lik u igri Hello Neighbor 2 pogonjen je umjetnom inteligencijom koja se zasniva na neuralnoj mreži i uči od svih igrača dok nastoji napraviti sve što može da zaštiti zatvorenu zajednicu i njene tajne.

Specifikacije
Proizvođač Gearbox Publishing
Maksimalni broj rata 36
Preorder N

Upit

Max3 upit

Najam artikla

Dragi korisniče,

hvala na interesu za poslovni najam ovog artikla. Za više informacija o pogodnostima poslovnog najma, kliknite ovdje.

Molimo Vas unesite sljedeće podatke ne bi li što brže i efikasnije obradili Vaš upit: