Hogwarts Legacy Deluxe Edition Switch

Šifra
3202092255
Kataloški broj
NSW-0409
71,54 EUR
Besplatna dostava Plaćanje do 36 rata
71,54 EUR
Prikaži dostupnost po poslovnicama
Učitavanje ...
  • Trenutno nije raspoloživo
Prikaži dostupnost po poslovnicama
Učitavanje ...
  • Trenutno nije raspoloživo

Hogwarts Legacy akcijski je RPG smješten u potpuno zaokupljujućem otvorenom svijetu koji je po prvi puta predstavljen u knjigama o Harryju Potteru. 
Kreni na putovanje kroz poznate i nove lokacije i istražuj stvorenja iz svijeta mašte, prilagođavaj svoj lik i izrađuj napitke, ovladaj čarolijama, poboljšaj svoje talente i postani čarobnjak kakav želiš biti.

Doživi Hogwarts iz 1800-tih. Tvoj je lik učenik koji čuva ključ drevne tajne koja prijeti razaranjem svijeta čarobnjaka. Saznaj kako je to živjeti u Hogwartsu dok pronalaziš saveznike, boriš se s Mračnim čarobnjacima i odlučuješ o sudbini cijelog svijeta čarobnjaka. 

Oblikuj svoju ostavštinu. Živi priču koja još nije ni napisana.

GLAVNE ZNAČAJKE:
Istraži otvoreni svijet - Svijet čarobnjaka te čeka. Slobodno se kreći Hogwartsom, Hogsmeadeom, Zabranjenom šumom i okolnim područjem Overlanda.
Budi vještica ili čarobnjak baš po svojoj želji - Nauči čarolije, kuhaj napitke, uzgajaj biljke i pozabavi se čarobnim stvorenjima na svom putovanju. Smjesti se u svoju kuću, gradi odnose i ovladaj vještinama koje su potrebne da postaneš vještica ili čarobnjak po svojoj želji.
Doživi novu pustolovinu u svijetu čarobnjaka - Doživi svijet čarobnjaka u neistraženom razdoblju i pokušaj otkriti istinu iz njegove prošlosti. Bori se protiv trolova, Mračnih čarobnjaka, goblina i drugih koji ti stoje na putu do opasnog zlikovca koji prijeti cijelom svijetu čarobnjaka

Specifikacije
Proizvođač Warner Bros
Kratki opis Akcija/avantura, PEGI 16+, SWITCH, 2023, Warner, *Please note that the Switch version of Hogwarts Legacy will include a cartridge, but due to the size of the game, some content will be downloaded in the background.
Maksimalni broj rata 36
Žanr Akcija/avantura
Dobna granica 16+
Sezona igre 2023
Preorder N

Upit

Max3 upit

Pošaljite B2B upit

Ako ste zainteresirani za dodatne popuste za tvrtku i bolje uvjete financiranja/najma uređaja slobodno nam se obratite, a mi ćemo vam odgovoriti u najkraćem mogućem roku.