APPLE DODACI iPhone 13 Pro Max Leather Case with MagSafe - Golden Brown

Šifra
3008059103
Kataloški broj
mm1l3zm/a
83,48 €628,98 kn
83,48 €628,98 kn

Dizajnirano od strane Applea kao nadopuna iPhoneu 13, kožno kućište s MagSafeom divan je način zaštite vašeg iPhonea.


Izrađena od obrađene kože, izvana je mekana na dodir i s vremenom razvija prirodnu patinu. Kućište brzo sjedne na mjesto i čvrsto pristane uz iPhone bez dodavanja mase.


S ugrađenim magnetima koji se savršeno uklapaju s iPhoneom 13, ovo kućište svaki put nudi čarobno iskustvo pričvršćivanja i brže bežično punjenje. Kad dođe vrijeme za punjenje, samo ostavite futrolu na iPhoneu i pričvrstite MagSafe punjač ili ga postavite na punjač s Qi certifikatom.


Kao i svako kućište dizajnirano od Applea, prolazi kroz tisuće sati testiranja tijekom procesa projektiranja i proizvodnje. Dakle, ne samo da izgleda sjajno, već je i napravljen da zaštiti vaš iPhone od ogrebotina i padova.


Ova maska izrađena je od visokokvalitetne, podatne kože koja štiti vaš iPhone. Koža je prirodni materijal i poput finog kožnog remena s vremenom može pokazati nabore, tragove ili patinu. Interakcija s priborom MagSafe ostavit će blage tragove. Ako ste zabrinuti zbog ovoga, predlažemo da upotrijebite silikonsku ili prozirnu masku za iPhone 13 Pro Max.

Specifikacije
Proizvođač Apple
Za brand Apple
Jamstvo 6 mjeseci

Upit

Max3 upit

Najam artikla

Dragi korisniče,

hvala na interesu za poslovni najam ovog artikla. Za više informacija o pogodnostima poslovnog najma, kliknite ovdje.

Molimo Vas unesite sljedeće podatke ne bi li što brže i efikasnije obradili Vaš upit: