Huawei Smart Magnetic Keyboard for MatePad 11 Dark Gray LDU

Šifra
3008088083
Kataloški broj
55034789 LDU
3.399,00 kn
uz besplatnu dostavu i mogućnost plaćanja do čak 36 rata bez kamata! Već od 94,42 kn mjesečno!
Dostupnost ovog artikla
  • Trenutno nedostupno

Čarolija magneta
Povećajte svoju učinkovitost pomoću pametne magnetske tipkovnice HUAWEI. Magnetno ga pričvrstite na tablet za brzo postavljanje, a zatim će se tipkovnica upariti i automatski napuniti. Zahvaljujući tehnologiji pametne magnetske indukcije, tablet će se odmah probuditi kada se otvori kućište tipkovnice i preći će u stanje mirovanja kada je zatvoreno.


Dvokutni stalak, svestrana zaštita
S laganim dizajnom i izdržljivim PU materijalom, kućište tipkovnice štiti vaš tablet gdje god krenuli i omogućuje manje trošenje tijekom vremena. Dvostruki kut gledanja omogućuje vam udobno gledanje filmova i pregledavanje web stranica.


Iskoristite svoju produktivnost
Tipkovnica je dizajnirana za ugodno iskustvo tipkanja. Njegov hod tipke od 1,3 mm pruža taktilne povratne informacije tijekom tipkanja i omogućuje vam preciznije pisanje.


Prečac sličan računalu
Korištenje tipkovnih prečaca štedi vam puno vremena. S više od 40 prečaca za softver i operacijski sustav 1 , možete se lakše i brže nositi sa složenim uređivanjem, grafikonima i drugim zadacima.


Dodirnite za dijeljenje 2
Projicirajte zaslon telefona na zaslon tableta jednostavnim dodirom na tipku Shift. Prosljeđujte dnevnike i e -poštu s telefona na tablet i učinkovito ga dovršite tipkovnicom.


 

Specifikacije
Proizvođač Huawei
Materijal N

Upit

Max3 upit

Najam artikla

Dragi korisniče,

hvala na interesu za poslovni najam ovog artikla. Za više informacija o pogodnostima poslovnog najma, kliknite ovdje.

Molimo Vas unesite sljedeće podatke ne bi li što brže i efikasnije obradili Vaš upit: